Prvi trailer za reboot serije Amazing Stories!

Apple TV+ je netom objavio prvi službeni trailer za nadolazeću antologijsku seriju Amazing Stories, koja će nam ponuditi pet različitih začudnih priča ovog reboota.

Reboot antologijske serije Amazing Stories je projekt koji je incijalno započeo s NBC-jem, a onda su 2017. Apple i Spielbergov Amblin Entertainment sklopili dogovor za produciranje 10 epizoda i to s Bryanom Fullerom (American Gods) kao showrunnerom i izvršnim producentom. No stvari su se od onda nešto izmjenile. I dalje nas očekuje 10 epizoda, ali glavni izvršni producenti su Steven Spielberg, Eddy Kitsis i Adam Horowitz (Lost, Once Upon a Time), od kojih su Kitsis i Horowitz ujedno i showrunneri. Ostali izvršni producenti su Darryl Frank, Justin Falvey, Chris Long, Don Kurt i David H. Goodman.

Režiseri epizoda su Chris Long (The Americans, The Mentalist), Mark Mylod (Succession, Game of Thrones), Michael Dinner (Unbelievable, Sneaky Pete), Susanna Fogel (Utopia, Play By Play) i Sylvain White (Stomp The Yard, The Rookie).

Glavne uloge tumače Dylan O’Brien (Maze Runner, Teen Wolf), Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House, You), Josh Holloway (Lost, Yellowstone), Sasha Alexander (Rizzoli & Isles, Shameless), Edward Burns (Saving Private Ryan), Kerry Lynne Bishé (Halt and Catch Fire), Whitney Coleman (Counterpart), Trisha Mashburn, Austin Stowell (Catch-22), Juliana Canfield (Succession) i pokojni Robert Forster (Twin Peaks, Heroes).

Forstera ćemo gledati u trećoj epizodi pod naslovom Dynoman and the Volt, koju je režirala već spomenuta Susanna Fogel. Radnja se odvija oko dječaka i njegovog djeda (Forster) koji se bore s osjećajem bespomoćnosti, no to će se promjeniti kada se pojavi superherojski prsten kojeg je djed naručio iz striparnice još prije 50 godina… Epizoda će imati tkz. “In memory of” karticu, u svrhu počasti pokojnom glumcu.

Amazing Stories na Apple TV+ stiže 06. ožujka s pet epizoda.

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics