Prvi trailer za postapokaliptični film Bando Stone & The New World

Objavljen je prvi službeni trailer za Bando Stone & The New World, novu kinematografsku kreaciju Donalda Glovera. Film je režirao Glover (Mr & Mrs. Smith, Swarm, Atlanta) koji ujedno tumači i glavnu ulogu, te pod svojim umjetničkim glazbenim imenom Childish Gambino potpisuje soundtrack. Bando Stone & The New World producirao je Gloverov kreativni studio Gilga u suradnji s RCA Records, a scenarij je napisala Evi Wilder. Izvršni producenti su Hiro Murai, Fam Udeorji, Chad Taylor, Ibra Ake i Javier Alejandro. Za sada još uvijek nije otkriven službeni sinopsis, te nije poznato kada se točno film očekuje u kinima, iako trailer najavljuje da će to biti negdje kasnije ove godine.

Glover tumači titularnog Bandoa Stonea, bivšu pop zvijezdu nespremnu za sve neobične susrete, od ljutitih životinja preko dinosaura do bizarnih laserskih formacija. Jessica Allain također glumi jednu od glavnih uloga, a njezin lik u traileru postavlja neka od pravila dok objašnjava da se okruženjem tropskog otoka mogu kretati samo noću jer, kako njezin sin, kojeg tumači Gloverov najstariji sin, Legend, dodaje, “tada sve izlazi van.”

Zanimljivo je da je kreiran službeni Instagram profil za Bandoa Stonea koji je objavio i misterioznu kartu, koju možete pronaći ispod trailera. Soundtrack pod nazivom LITHONIA postat će dostupan već sutra, pa će možda tada izaći nešto više informacija o Bandou Stoneu. A nije naodmet spomenuti da bi ovo mogao ispasti i samo jako dobar marketinški trik. U svakom slučaju, uskoro ćemo saznati o čemu je točno riječ.

Check Also

Prvi teaser za specijal Wynonna Earp: Vengeance!

Dobrodošli u Čistilište! Wynonna Earp se vraća na male ekrane s tv specijalom od 90 …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics