Prvi trailer za “Pixels”, svi su u 8-bitnoj nevolji kada kultni likovi iz videoigrica napadnu Zemlju

 

18032015_pixels

Što učiniti kada vanzemaljci krivo protumače arkadne igre osamdesetih kao objavu rata, te pošalju gigantske verzije tih nekoć simpatičnih kultnih likova iz videoigara poput Pac-Mana i Donkey Konga u napad na Zemlju? Koga bi pozvali da stane u obranu ljudske vrste? Pa ako je suditi po ovoj akcijskoj sf komediji očito bi to bili veterani i šampioni arkadnih igara.

“Pixels” je zapravo nastao po istoimenom kratkom filmu Patricka Jeana iz 2010. godine. Priča prati predsjednika Willa Coopera (Kevin James) koji će unovačiti svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva i nekadašnjeg video šampiona osamdesetih Sama Brennera (Adam Sandler) da okupi ekipu najboljih arkadnih igrača (Josh Gad, Peter Dinklage) da poraze vanzemaljce i spase planet.

Redatelj filma je Chris Columbus, scenarij potpisuju Sandler, Tim Herlihy i Timothy Dowling, dok ostale značajnije uloge tumače Michelle Monaghan, Jane Krakowski, Brian Cox i Sean Bean. Film u kina stiže 24. srpnja.

Check Also

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Jedan komentar

  1. Preglupo. To kako su alieni pikselizirali čudovišta nema veze sa originalom iz 1982, rezolucija osamdesetih je totalna apstrakcija, a ovo su modeli kakvih je bilo po tržištu recimo kasnih devedesetih, no tad te igre više ni nisu bile hit…

    Sve u svemu, loše, prekriva realizacija.

    Da ih ganja neka suluda 2D kreacija (ili bar s krivo promišljenim 3d) ajde, pa da onda nakon puno muke skuže da je to u stvari paman, ajde… ali da ih ganja vrlo uvjerljivo pixeliziran gorila, c’mon….

    Inicijalnodobra ideja, ali škart od realizacije samo da se podiđe forama poput “pacman is a bad guy”
    Ma znam da je film za djecu, al svejedno je moglo bit inteligentnije…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics