Sudbina svijeta je u rukama Lare Croft, u prvom traileru za novi Tomb Raider

Lara Croft se vratila! Nakon skoro 15 godina od posljednje filmske adaptacije popularnog video serijala stiže nam reboot Tomb Raidera. Sada je titularnu ulogu neustrašive, pustolovne arheologinje preuzela Alicia Vikander, a koliko joj tako nešto leži možete provjeriti u traileru koji je danas objavio Warner Bros.

Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao kada je ona imala 14 godina. Sada, nakon sedam godina, Lara navigira kaotičnim ulicama Londona kao dostavljač na biciklu, jedva plaćajući stanarinu, i studirajući tako da većinu predavanja ne uspije odslušati. Odlučna u namjeri da prati svoj vlastiti put, ne želi preuzeti uzde tatinog globalnog carstva, jednako kao što odbija priznati činjenicu da njega stavrno više nema. Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen – otok uz obalu Japana. No njezina misija će biti sve samo ne lagana, već će i dolazak do otoka biti prava i vrlo teška pustolovina.

Režiju potpisuje norveški filmaš Roar Uthaug (The Wave). Glavne uloge osim već spomenute Alicie Vikander (Ex Machina) tumače Dominic West (The Wire), Walton Goggins (The Hateful Eight) i Kristin Scott Thomas (The English Patient).

Tomb Raider u kina stiže 16. ožujka 2018. godine.

Tomb Raider

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

One comment

  1. Uf, ovdje ima više akcijskih elemenata iz igre nego u prethodna dva s Angelinom Jolie iako se treba naviknuti da je netko drugi Lara Croft. Osjećam da će novi Tomb Raider vjernije dočarati igru nego prethodni filmovi koji su bili više akcijski orjentirani nego prenositi samu srž igre, balans između akcije i zagontetki. Jedva čekam ovo, brrrr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics