Prvi trailer za Netflixovu SF seriju Biohackers

Netflix ima novu njemačku žanrovsku seriju na vidiku koja će probati pokrpati rupu koju je ostavio Dark. Ovaj put ćemo zaronili u svijet biohakiranja i genetske manipulacije. Serija nosi naslov Biohackers i prati mladu Miju koja studira medicinu na elitnom njemačkom sveučilištu. Navodno je tamo da bi studirala pod nadzorom poznatog profesora, ali ona ustvari želi osvetu… Biohackers se opisuje kao iznimno brzi triler koji će vas navesti u propitivanje same naravi života. Christian Ditter (Girlboss) je scenarist i redatelj serije.

“Oduvijek sam volio magiju priča koje postavljaju obične ljude protiv uistinu izvanrednih okolnosti. Uzbuđen sam što ću raditi s Netflixom kako bi kombinirao uzbudljivo vizualno pripovijedanje s istinskim, višeslojnim likovima koji se izdižu prema izazovima spektakla koji se odmotava oko njih.” – izjavio je pri samoj najavi serije Christian Ditter.

Radnja prati Miju, studenticu medicine koja otkriva uporabu napredne tehnologije biohakiranja. Na početku se čini kao i svaki drugi student. No kad Mija stekne povjerenje briljantnog profesora Lorenza, postaje očito da skriva tajnu toliko veliku da bi mogla promijeniti sudbinu čovječanstva. Neočekivano otkriće završava u rukama pogrešnih ljudi, ostavljajući Miju da odluči na kojoj se strani nalazi i koliko je voljna “daleko ići” da sazna istinu.

Glavne uloge tumače Luna Wedler, Jessica Schwarz, Adrian Julius Tillmann, Caro Cult i Jing Xiang.

Biohackers na Netflix stiže 20. kolovoza.

Biohackers

Check Also

The Adam Project: prvi pogled na Netflixov SF film s Ryanom Reynoldsom

The Adam Project je novi filmski projekt na kojem ponovo zajedno surađuju Ryan Reynolds i …

David Prowse (1935.-2020.)

U 85. godini života napustio nas je David Prowse, britanski bodybuilder i glumac kojeg ćemo …

Web Statistics