Prvi trailer za Netflixovu SF seriju Biohackers

Netflix ima novu njemačku žanrovsku seriju na vidiku koja će probati pokrpati rupu koju je ostavio Dark. Ovaj put ćemo zaronili u svijet biohakiranja i genetske manipulacije. Serija nosi naslov Biohackers i prati mladu Miju koja studira medicinu na elitnom njemačkom sveučilištu. Navodno je tamo da bi studirala pod nadzorom poznatog profesora, ali ona ustvari želi osvetu… Biohackers se opisuje kao iznimno brzi triler koji će vas navesti u propitivanje same naravi života. Christian Ditter (Girlboss) je scenarist i redatelj serije.

“Oduvijek sam volio magiju priča koje postavljaju obične ljude protiv uistinu izvanrednih okolnosti. Uzbuđen sam što ću raditi s Netflixom kako bi kombinirao uzbudljivo vizualno pripovijedanje s istinskim, višeslojnim likovima koji se izdižu prema izazovima spektakla koji se odmotava oko njih.” – izjavio je pri samoj najavi serije Christian Ditter.

Radnja prati Miju, studenticu medicine koja otkriva uporabu napredne tehnologije biohakiranja. Na početku se čini kao i svaki drugi student. No kad Mija stekne povjerenje briljantnog profesora Lorenza, postaje očito da skriva tajnu toliko veliku da bi mogla promijeniti sudbinu čovječanstva. Neočekivano otkriće završava u rukama pogrešnih ljudi, ostavljajući Miju da odluči na kojoj se strani nalazi i koliko je voljna “daleko ići” da sazna istinu.

Glavne uloge tumače Luna Wedler, Jessica Schwarz, Adrian Julius Tillmann, Caro Cult i Jing Xiang.

Biohackers na Netflix stiže 20. kolovoza.

Biohackers

Check Also

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics