Prvi trailer za Netflixovu seriju Raising Dion

Netflix je još u kolovozu objavio prve fotografije za seriju Raising Dion koja se bavi usponima i padovima samohranog roditelja koji odgaja superherojsko dijete. Sada je konačno stigao prvi službeni trailer i poster. Seriju je producirao Michael B. Jordan (Black Panther), a bazirana je na istomenom stripu Dennisa Liua. Zanimljivo je kako je serija bila u razvoju još od 2017. ali je odgođena da se ne preklapa sa serijom Stranger Things. Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica serije je Carol Barbee (Judging Amy, Jericho, Touch). Ostali izvršni producenti su već spomenuti Jordan, Kenny Goodman, Kim Roth, Dennis Liu, Michael Green, Charles D. King i Seith Mann koji je ujedno režirao nekoliko epizoda.

Raising Dion prati samohranu majku Nicole Warren koja nakon smrti muža Marka sama odgaja svog osmogodišnjeg sina Diona. No kvaka je u tome da Dion ima telekinetičke moći, koje su pak zapele za oko onima koji bi se njima rado okoristili. Kako Nicole odgaja sina polako razotkriva misteriozne okolnosti vezane uz smrt njezinog muža, kao i porijeklo Dionovih moći…

Glavne uloge tumače Alisha Wainwright (Shadowhunters) kao Nicole; Ja’Siah Young kao Dion; Michael B. Jordan kao Mark, pokojni muž Nicole; Jason Ritter (Gravity Falls) kao Pat Rollins, najbolji Markov prijatelj; Jazmyn Simon (Ballers) kao Kat Neese, sestra od Nicole i Sammi Haney kao Esperanza Jimenez, Dionova najbolja prijateljica.

Raising Dion sa svih devet epizoda na Netflix stiže već 04. listopada.

Raising Dion

Raising Dion

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Prvi teaser trailer za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su prvi službeni teaser trailer za spin-off seriju Dune: Prophecy, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics