Prvi trailer za Netflixovu seriju Raising Dion

Netflix je još u kolovozu objavio prve fotografije za seriju Raising Dion koja se bavi usponima i padovima samohranog roditelja koji odgaja superherojsko dijete. Sada je konačno stigao prvi službeni trailer i poster. Seriju je producirao Michael B. Jordan (Black Panther), a bazirana je na istomenom stripu Dennisa Liua. Zanimljivo je kako je serija bila u razvoju još od 2017. ali je odgođena da se ne preklapa sa serijom Stranger Things. Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica serije je Carol Barbee (Judging Amy, Jericho, Touch). Ostali izvršni producenti su već spomenuti Jordan, Kenny Goodman, Kim Roth, Dennis Liu, Michael Green, Charles D. King i Seith Mann koji je ujedno režirao nekoliko epizoda.

Raising Dion prati samohranu majku Nicole Warren koja nakon smrti muža Marka sama odgaja svog osmogodišnjeg sina Diona. No kvaka je u tome da Dion ima telekinetičke moći, koje su pak zapele za oko onima koji bi se njima rado okoristili. Kako Nicole odgaja sina polako razotkriva misteriozne okolnosti vezane uz smrt njezinog muža, kao i porijeklo Dionovih moći…

Glavne uloge tumače Alisha Wainwright (Shadowhunters) kao Nicole; Ja’Siah Young kao Dion; Michael B. Jordan kao Mark, pokojni muž Nicole; Jason Ritter (Gravity Falls) kao Pat Rollins, najbolji Markov prijatelj; Jazmyn Simon (Ballers) kao Kat Neese, sestra od Nicole i Sammi Haney kao Esperanza Jimenez, Dionova najbolja prijateljica.

Raising Dion sa svih devet epizoda na Netflix stiže već 04. listopada.

Raising Dion

Raising Dion

Check Also

Prvi isječak iz distopijskog filma Night Raiders

Prvi isječak iz nezavisnog distopijskog trilera Night Raiders koji je svoju premijeru upravo doživio na …

Najava za dox Expedition: Back to the Future

Doc Brown je u potrazi za DeLoreanima. Ne, niste krivo pročitali. Iako nećemo dobiti priliku …

Web Statistics