Prvi trailer za Netflixovu fantasy seriju Warrior Nun!

Netflix je netom objavio službeni trailer i poster za nadolazeću tv adaptaciju Warrior Nun. Riječ je o seriji baziranoj na strip serijalu Bena Dunna. Tvorac serije je Simon Barry (Continuum), koji je ujedno showrunner i izvršni producent. Su-izvršni producent je Terri Hughes Burton (The 100), dok ulogu producenta savjetnika ima Amy Berg (Counterpart).

Zatečena usred drevnog rata između dobra i zla, mlada djevojka Ava se budi u mrtvačnici s “novim životom” i božanskim artefaktom ugrađenim u njezina leđa koji joj daje neobjašnjive moći. U njezinoj potrazi za odgovorima dolazi do tajnog reda sestara the Cruciform Sword, zakletih da svijet štite od zla. Ava tako žonglira svojim odgovornostima kao “odabrana” i normalnim problemima tinejdžerice, usput dokazujući da se može boriti u ime dobra, iako je daleko od anđela…

Glavne uloge tumače Alba Baptista kao Ava, Toya Turner kao Shotgun Mary, Lorena Andrea kao sestra Lilith, Kristina Tonteri-Young kao sestra Beatrice, Tristan Ulloa kao otac Vincent, Sylvia De Fanti kao Mother Superion, Thekla Reuten kao Jillian Salvius, Emilio Sakraya kao JC, Joaquim de Almeida kao Cardina Duretti i Lope Haydn Evans kao Michael.

Warrior Nun s 10 epizoda prve sezone na Netflix stiže već 02. srpnja.

Warrior Nun

Check Also

Stigao je prvi teaser trailer za Avatar: The Way of Water!

Nakon više od desetljeća čekanja, trailer za Avatar: The Way of Water (Avatar: Put vode) …

Ming-Na Wen i Esai Morales pridružili su se glumačkoj postavi SF trilera Persephone

Dvoje novih glumačkih imena se pridružilo nadolazećem SF trileru Persephone redatelja Jeffreyja Morrisa. Tako ćemo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics