Prvi trailer za Netflixovu fantasy seriju Warrior Nun!

Netflix je netom objavio službeni trailer i poster za nadolazeću tv adaptaciju Warrior Nun. Riječ je o seriji baziranoj na strip serijalu Bena Dunna. Tvorac serije je Simon Barry (Continuum), koji je ujedno showrunner i izvršni producent. Su-izvršni producent je Terri Hughes Burton (The 100), dok ulogu producenta savjetnika ima Amy Berg (Counterpart).

Zatečena usred drevnog rata između dobra i zla, mlada djevojka Ava se budi u mrtvačnici s “novim životom” i božanskim artefaktom ugrađenim u njezina leđa koji joj daje neobjašnjive moći. U njezinoj potrazi za odgovorima dolazi do tajnog reda sestara the Cruciform Sword, zakletih da svijet štite od zla. Ava tako žonglira svojim odgovornostima kao “odabrana” i normalnim problemima tinejdžerice, usput dokazujući da se može boriti u ime dobra, iako je daleko od anđela…

Glavne uloge tumače Alba Baptista kao Ava, Toya Turner kao Shotgun Mary, Lorena Andrea kao sestra Lilith, Kristina Tonteri-Young kao sestra Beatrice, Tristan Ulloa kao otac Vincent, Sylvia De Fanti kao Mother Superion, Thekla Reuten kao Jillian Salvius, Emilio Sakraya kao JC, Joaquim de Almeida kao Cardina Duretti i Lope Haydn Evans kao Michael.

Warrior Nun s 10 epizoda prve sezone na Netflix stiže već 02. srpnja.

Warrior Nun

Check Also

Mulan preskače kina i direktno dolazi na Disney+ platformu!

Situacija za kinoprikazivače u ovom novom pandemijskom svijetu u svakom slučaju ne izgleda dobro. Većina …

The Boys: finalni trailer za 2. sezonu izaziva s još luđom i opakijom vožnjom!

Amazon Studios je objavio finalni trailer i dva nova postera za drugu sezonu doista izvrsne, …

Web Statistics