Prvi trailer za Netflixov SF triler Stowaway

Prije dva dana izašle su prve fotografije iz filma, a sada je Netflix objavio prvi trailer i poster za njihov nadolazeći SF triler Stowaway. Redatelj filma je Joe Penna (Arctic), koji ujedno i potpisuje scenarij zajedno s Ryanom Morrisonom (Arctic). Malo nas doduše brine informacija da će Europa uz Aziju imati limitirani pristup, što znači da u paketu nisu sve zemlje Europe i Azije, tako da se nadamo da mi nismo među iznimkama.

U misiji usmjerenoj na Mars, nenamjerni putnik slučajno nanosi ozbiljnu štetu sustavima za održavanje života svemirskog broda. Suočavajući se sa sve manjim resursima i potencijalno mračnim ishodom, medicinski istraživač pojavljuje se kao jedini glas koji se suprotstavlja kliničkoj logici njezinog zapovjednika i brodskog biologa.

Glavne uloge tumače Toni Collette (Hereditary) kao Marina Barnett, Anna Kendrick (A Simple Favor) kao Zoe Levenson, Daniel Dae Kim (Hellboy) kao Kim i Shamier Anderson (Wynonna Earp) kao Michael.

“Nikada nisam pročitala nešto slično. Vrlo je ograničeno i likovi su limitirani, ali pitanja koja postavlja, moralna i ostala su golema. Iako koncept zarobljenosti u malom prostoru može dobro rezonirati nakon godinu dana u karanteni, u konačnici se tu radi o zajednici, preživljavanju i žrtvi. Tko se trenutno ne može povezati s tim?” – izjavila je Collette.

Stowaway na Netflix stiže već 22. travnja.

Stowaway

Check Also

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics