Prvi trailer za Netflixov SF triler Stowaway

Prije dva dana izašle su prve fotografije iz filma, a sada je Netflix objavio prvi trailer i poster za njihov nadolazeći SF triler Stowaway. Redatelj filma je Joe Penna (Arctic), koji ujedno i potpisuje scenarij zajedno s Ryanom Morrisonom (Arctic). Malo nas doduše brine informacija da će Europa uz Aziju imati limitirani pristup, što znači da u paketu nisu sve zemlje Europe i Azije, tako da se nadamo da mi nismo među iznimkama.

U misiji usmjerenoj na Mars, nenamjerni putnik slučajno nanosi ozbiljnu štetu sustavima za održavanje života svemirskog broda. Suočavajući se sa sve manjim resursima i potencijalno mračnim ishodom, medicinski istraživač pojavljuje se kao jedini glas koji se suprotstavlja kliničkoj logici njezinog zapovjednika i brodskog biologa.

Glavne uloge tumače Toni Collette (Hereditary) kao Marina Barnett, Anna Kendrick (A Simple Favor) kao Zoe Levenson, Daniel Dae Kim (Hellboy) kao Kim i Shamier Anderson (Wynonna Earp) kao Michael.

“Nikada nisam pročitala nešto slično. Vrlo je ograničeno i likovi su limitirani, ali pitanja koja postavlja, moralna i ostala su golema. Iako koncept zarobljenosti u malom prostoru može dobro rezonirati nakon godinu dana u karanteni, u konačnici se tu radi o zajednici, preživljavanju i žrtvi. Tko se trenutno ne može povezati s tim?” – izjavila je Collette.

Stowaway na Netflix stiže već 22. travnja.

Stowaway

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Ghost Lab: trailer za Netflixov nadnaravni triler

Netflix je objavio službeni trailer za tajlandski nadnaravni triler Ghost Lab iliti Phi Hxng Ptibatikar. …

Web Statistics