Trailer za film Project Power: što bi riskirao za 5 minuta supermoći?

Netflix je objavio prvi službeni trailer za intrigantni novi akcijski triler Project Power, redatelja Henryja Joosta i Ariela Schulmana (Paranormal Activity 3 & 4, Nerve). Kada se na ulicama New Orleansa pojavi pilula koja svojim korisnicima na pet minuta daje misteriozne supermoći, mlada dilerica i lokalni policajac se moraju udružiti s bivšim vojnikom kako bi uklonili skupinu odgovornu za njezino stvaranje. Scenarij potpisuje Mattson Tomlin (The Batman), a producenti su Eric Newman (Narcos, Bright) i Bryan Unkeless (I, Tonya).

Na ulicama New Orleansa počinje se širiti vijest o tajanstvenoj tableti koja otključava supermoći jedinstvene za svakog korisnika. Ne znate što će se dogoditi dok ne uzmete tabletu. Dok neki razviju neprobojnu kožu, nevidljivost i super snagu, drugi pokaziju smrtonosniju reakciju. Kad pilula podigne zločin u gradu na opasne razine, lokalni policajac (Joseph Gordon-Levitt) se udružuje s ​​dilericom (Dominique Fishback) i bivšim vojnikom kojeg pogoni njegova vlastita osobna osveta (Jamie Foxx) da se bori protiv moći s moći, i riskira s uzimanjem tablete radi pronalaska i zaustavljanja grupe odgovorne za njezino stvaranje.

Glavne uloge tumače već spomenuti Jamie Foxx (Ray, The Amazing Spider-Man 2), Joseph Gordon-Levitt (Inception) i Dominique Fishback (The Deuce), te Rodrigo Santoro (Westworld), Amy Landecker (Transparent) i Colson Baker aka Machine Gun Kelly (Nerve).

Project Power na Netflix stiže već 14. kolovoza.

Project Power

Project Power

Project Power

Check Also

The Batman je dobio novi opaki poster!

Objavljen je novi poster za nadolazeći DC-jev film The Batmana, koji bi u kina trebao …

Later: Blumhouse će prilagoditi roman Stephena Kinga za TV s Lucy Liu u glavnoj ulozi

Vjerojatno vam je već teško pratiti koja se sve Kingova djela prilagođavaju za male i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics