Trailer za film Project Power: što bi riskirao za 5 minuta supermoći?

Netflix je objavio prvi službeni trailer za intrigantni novi akcijski triler Project Power, redatelja Henryja Joosta i Ariela Schulmana (Paranormal Activity 3 & 4, Nerve). Kada se na ulicama New Orleansa pojavi pilula koja svojim korisnicima na pet minuta daje misteriozne supermoći, mlada dilerica i lokalni policajac se moraju udružiti s bivšim vojnikom kako bi uklonili skupinu odgovornu za njezino stvaranje. Scenarij potpisuje Mattson Tomlin (The Batman), a producenti su Eric Newman (Narcos, Bright) i Bryan Unkeless (I, Tonya).

Na ulicama New Orleansa počinje se širiti vijest o tajanstvenoj tableti koja otključava supermoći jedinstvene za svakog korisnika. Ne znate što će se dogoditi dok ne uzmete tabletu. Dok neki razviju neprobojnu kožu, nevidljivost i super snagu, drugi pokaziju smrtonosniju reakciju. Kad pilula podigne zločin u gradu na opasne razine, lokalni policajac (Joseph Gordon-Levitt) se udružuje s ​​dilericom (Dominique Fishback) i bivšim vojnikom kojeg pogoni njegova vlastita osobna osveta (Jamie Foxx) da se bori protiv moći s moći, i riskira s uzimanjem tablete radi pronalaska i zaustavljanja grupe odgovorne za njezino stvaranje.

Glavne uloge tumače već spomenuti Jamie Foxx (Ray, The Amazing Spider-Man 2), Joseph Gordon-Levitt (Inception) i Dominique Fishback (The Deuce), te Rodrigo Santoro (Westworld), Amy Landecker (Transparent) i Colson Baker aka Machine Gun Kelly (Nerve).

Project Power na Netflix stiže već 14. kolovoza.

Project Power

Project Power

Project Power

Check Also

Mulan preskače kina i direktno dolazi na Disney+ platformu!

Situacija za kinoprikazivače u ovom novom pandemijskom svijetu u svakom slučaju ne izgleda dobro. Većina …

Mimic: stiže nam reboot u vidu tv serije!

Da li je ovo dobra vijest ili ne, to ocjenite sami, no u bilo kojem …

Web Statistics