Prvi trailer za Netflixov film Mr. Harrigan’s Phone, najnoviju Kingovu adaptaciju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za nadolazeći nadnaravni film Mr. Harrigan’s Phone, adaptaciju istoimene novele Stephena Kinga koja je dio antologijske zbirke iz 2020. godine pod naslovom If It Bleeds. Režiser i scenarist filma je John Lee Hancock (The Blind Side), a producenti su Jason Blum za Blumhouse Productions, Carla Hacken (Hell or High Water) i Ryan Murphy. “Budući da je to novela i ima samo 80 i nešto stranica, [morate] skočiti i tematski se uhvatiti za ono što mislite da autor pokušava reći i aktivirati nešto od toga u scene koje nisu nužno dio novele.” – izjavio je Hancock. Vezano uz radnju dodao je i sljedeće: “Najviše od svega, radi se o čudnoj vezi između milijardera u 80-ima i [mladića] te poveznici prijateljstva, i koliko daleko ćeš ići za prijatelja? To također nije horor priča koju biste mogli očekivati.”

Kada se Craig, dječak koji živi u malom gradu sprijatelji s gospodinom Harriganom, povučenim milijarderom, njih dvoje počinju stvarati neobičnu vezu zbog ljubavi prema knjigama i čitanju. Ali kada gospodin Harrigan nažalost premine, Craig otkriva da nije sve mrtvo i nestalo te se nađe u mogućnosti komunicirati sa svojim prijateljem iz groba u ovoj nadnaravnoj priči o odrastanju koja pokazuje da se određene veze nikada ne gube.

Glavne uloge tumače Jaeden Martell (It), Donald Sutherland (The Hunger Games), Joe Tippett (Patsy & Loretta), Kirby Howell-Baptiste (The Sandman), Cyrus Arnold (Just Beyond), Thomas Francis Murphy (The Walk) i Peggy J. Scott (The Marvelous Mrs. Maisel).

Mr. Harrigan’s Phone na Netflix stiže 05. listopada.

“Moja baka je uvijek govorila: čovjek ne treba zvati ​​ako ne želi da mu se odgovori.”

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics