Prvi trailer za neobičnu Marvelovu seriju WandaVision

Disney+ je objavio prvi trailer i poster za WandaVision, prvu u nizu novih serija koje će biti dijelom Marvelovog kinematografskog svemira. Iako je zapravo to počasno prvo mjesto trebala zauzeti serija The Falcon and the Winter Soldier, pandemija koronavirusa je učinila svoje i stvar se ponešto promjenila, pa ćemo u novom rasporedu ipak prvo dobiti WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier koji je originalno planiran za kolovoz će stići tek početkom iduće godine. Svoje serije će imati Hawkeye, Loki, She-Hulk, Ms. Marvel i Moon Knight, a stiže i animirana serija What If…? koja ima posebno zanimljiv koncept.

WandaVision miješa stilove klasične humoristične serije i Marvelovog kinematografskog svemira, u kojoj Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) i Vision (Paul Bettany), dvoje superjunaka, žive njihov idealan život u predgrađu kada počinju sumnjati da nije sve kako se čini. Iako je trailer vrlo simpatičan neće vam pokazati puno više. Otkrit će vam prvi pogled na Wandu i Visiona koji žive savršeno sretan život sve dok ih na jednoj večeri gošća ne upita koliko su dugo u braku i zašto još nemaju djece. Na to pitanje ni Wanda ni Vision nemaju odgovor…

U seriji će se pojaviti i nova junakinja Monica Rambeau koju tumači Teyonah Parris (Mad Men), Kat Dennings kao Darcy Lewis (Thor: The Dark World) i Randall Park kao agent Jimmy Woo (Ant-Man and the Wasp). Glavni scenarist, producent i showrunner serije je Jac Schaeffer (Captain Marvel), a redatelj je Matt Shakman.

Premijeru serije WandaVision očekujemo do kraja ove godine, točan datum još nije poznat.

WandaVision,

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics