Prvi trailer za Marveovu seriju “Inhumans” otkrio je najzabavniju kariku – Lockjawa

 

Nakon ne baš sjajnog predstavljanja prvog postera za ABC-jevu seriju “Inhumans” jučer je konačno objavljen i prvi trailer. Mišljenja na netu su podijeljena, a nama se teško ne svrstati u one koji su zabrinuti. Skoro smo malo odspavali tokom trailera što je definitvno znak za uzbunu, a ono malo na što smo imali koncentraciju nije djelovalo previše uvjerljivo. No, traileri znaju biti i izvrsni pa krajnji uradak zna žestoko podbaciti, tako da ipak treba pričekati prve epizode za daljnju diskusiju oko kvalitete serije. Ne bi bili fer da ne istaknemo i pozitivnu stranu trailera, fantastičnog gigantskog psa Lockjawa s teleportacijskim moćima (taj bi nam dobro došao). On je definitvno zasjenio sve ostale i trenutno nama skepticima predstavlja svijetlo na kraju tunela.

Izvršni producent i showrunner serije je Scott Buck a s obzirom da je on radio i na famozno neslavnom Iron Fistu to je samo još jedna zabrinjavajuća činjenica. No s druge pak strane ima na projektu i ljudi koji bi trebali znati što čine, kao Jeph Loeb (Agent Carter, Agents of S.H.I.E.L.D.) i Jim Chory (Daredevil, Jessica Jones). Roel Reiné će režirati prve dvije epizode.

Marvelovi Inhumansi će kao centralni motiv imati epsku avanturu kraljevske obitelji. Glavni junaci su Black Bolt (Anson Mount), enigmatični vladar, čiji je glas toliko moćan da i najslabijim šapatom može uništiti čitav grad, Maximus – brat Blacka Bolta (Iwan Rheon) koji je natprosječno inteligentan, te može korisitit svoj um kako bi kontrolirao druge, a tu je i Medusa (Serinda Swan) koja može manipulirati svojom kosom. Nakon vojnog udara koji je zadesio njihovo carstvo, Inhumansi jedva uspjevaju pobjeći i završavaju za njih na vrlo neobičnom mjestu, Havajima. Predstoji im da se ujedine, a zatim i da se vrate svom svijetu, koji je u velikoj opasnosti.

Serija će svoju premijeru s dvije epizode doživjeti u kinima, točnije IMAX-u gdje stiže 01. rujna, dok ćemo je dalje pratiti na televiziji od 29. rujna. Kako će to točno funkcionirati tu kod nas baš i nismo sigurni. Nije da smo protiv eksperimentiranja, ali takvo skakanje iz kina na televiziju se ne čini baš posebno zanimljivim niti svrsishodnim.

Check Also

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics