Prvi trailer za Marvelovu seriju Secret Invasion!

Disney Plus je u sklopu D23 Expo konvencije objavio prvi službeni trailer za limitiranu Marvelovu seriju Secret Invasion, svojevrsni nastavak filmova Avengers: Endgame i Spider-Man: Far From Home. Tvorac serije je Kyle Bradstreet koji je ujedno scenarist te jedan od izvršnih producenata. Ostali izvršni producenti su Kevin Feige, Victoria Alonso i Louis D’Esposito. Režiseri su Thomas Bezucha (Big Eden, The Family Stone) i Ali Selim (Sweet Land, In Treatment).

Secret Invasion je crossover stripovska serija. U fokusu ima frakciju Skrulla koji mijenjaju oblik, a koji se godinama infiltriraju na Zemlju. Seriju predvodi Samuel L. Jackson koji će reprizirati svoju ulogu Nicka Furyja po dvanaesti put u igranom projektu otkako je prvi put tumačio lik u Iron Manu iz 2008. godine. Također ćemo ponovo gledati i Bena Mendelsohna koji se vraća kao Talos. No to nije kraj poznatim licima, jer kako je i vidljivo iz prvog trailera gledat ćemo i Dona Cheadlea kao pukovnika Jamesa Rhodesa aka War Machinea, kao i veteranku Marvelovog kinematografskog svemira Cobie Smulders u ulozi Marije Hill.

U ostalim ulogama su Christopher McDonald (Happy Gilmore), Killian Scott (Calvary), Carmen Ejogo (Fantastic Beasts), Olivia Colman (The Crown), Emilia Clarke (Game of Thrones), Kingsley Ben-Adir (The OA) i Martin Freeman (The Hobbit: An Unexpected Journey) koji reprizira ulogu Everetta K. Rossa iz filma Black Panther.

Sudeći prema ovom traileru seriji neće nedostajati akcije i intriga. Također za sada nam viđeno daje ozbiljan dojam špijunske vibre, a ne nekakvog zabavnog misterija.

Serija Secret Invasion još nema točan datum premijere, ali znamo da stiže negdje 2023. godine.

“Ja sam posljednja osoba koja stoji između njih i onoga što stvarno žele.”

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics