Comic-Con@Home: prvi trailer za Marvelovu seriju Helstrom

Hulu je u sklopu panela na Comic-Con@Home objavio prvi teaser trailer za Marvelovu igranu seriju Helstrom. U pogledu Marvelovog sadržaja kojeg smo već imali prilike vidjeti na Huluu, ovo definitivno izgleda kao vrlo mračan i “prljav” pristup, što je vrlo prikladno s obzirom na temu materijala na kojem se bazira serija. Riječ je o adaptaciji istoimenog stripa koji je zaživio 1973. godine, a stvorili su ga Gary Friedrich i Jim Mooney.

Hulu je Helstrom inicijalno najavio zajedno sa serijom Ghost Rider, kao začetak tkz. “Adventures in Fear” iliti horor superherojskih serija, ali to se više neće realizirati, barem ne na Huluu. Potvrđeno je doduše da Helstrom postoji unutar Marvelovog kinematografskog svemira, iako se neće križati s projektima za velika platna ili s nadolazećim Disney+ serijalima koji će biti premijerno prikazani kasnije ove godine. Tvorac, showrunner i izvršni producent serije je Paul Zybszewski (Lost, Day Break).

Radnja se odvija oko Daimona i Ane Helstrom (Tom Austen i Sydney Lemmon), sina i kćerke navodnog moćnog i misterioznog serijskog ubojice. Zaokupljeni svojim obiteljskim porijeklom, Helstromovi će pratiti najgore od najgorih od ljudske vrste, uz vlastite obiteljske drame. Daimon je profesor etike koji povremeno radi i kao egzorcist. Daimon nema iluzije o spašavanju svijeta za koji nema strpljenja, samo se nada da može pomoći nekolicini ljudi koji su mu najbliži. U svojoj borbi protiv skrivenog svijeta, Daimon je odlučan iskorijeniti demone i neće prestati dok ne nestanu. Ana vodi uspješnu aukcijsku kuću i ne trpi budale, ali njezin pravi interes leži u lovu na one koji drugima nanose bol. Traumatizirana od oca kao dijete, Ana ima potrebu da svijet riješi onih poput njega, čak i dok se potajno brine da će se njen otac vratiti.

Glavne uloge tumače Austen (Grantchester, The Royals) kao Daimon, Lemmon (Fear the Walking Dead) kao Ana, Elizabeth Marvel (Homeland, Unbelievable) kao Victoria Helstrom, Ariana Guerra (Raising Dion) kao Gabriella Rosetta, Robert Wisdom (Ballers) kao the Caretaker, June Carryl (Mindhunter) kao dr. Louise Hastings i Alain Uy (The Passage) kao Chris Yen.

Helstrom na Hulu stiže 16. listopada, sa svih 10 epizoda prve sezone.

“Svijet nije spreman za okupljanje obitelji Helstrom.”

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics