Prvi trailer za Marvelovu seriju Hawkeye!

Marvel je konačno objavio prvi službeni teaser trailer i poster za seriju Hawkeye. Moramo priznati da trailer odaje nešto drugačiji štih nego što smo naviknuli s ostalim Marvelovim serijama kreiranim za platformu Disney Plus. I trailer i poster se žestoko oslanjanju na božićnu temu, a sigurno ste primjetili i jedan od neobičnijih trenutaka trailera – Rogers: The Musical (!?). Radnja serije se odvija nakon događaja iz filma Avengers: Endgame, gdje je Clint Barton zagazio na mračni put nemilosrdnog ubijanja u Aziji nakon nestanka njegove obitelji tijekom blipa. Redatelj serije je Rhys Thomas (Staten Island Summer), dok scenarij potpisuju Jonathan Igla, Tanner Bean i Katrina Mathewson prema likovima koje su kreirali Don Heck i Stan Lee.

Serija je smještena u post-blip razdoblje, u grad New York. Bivši Avenger Clint Barton (Jeremy Renner) ima naizgled jednostavnu misiju: ​​vratiti se svojoj obitelji za Božić. Moguće? Možda uz pomoć Kate Bishop (Hailee Steinfeld), 22-godišnje streličarke koja sanja o tome da postane superheroj. Prisiljeni su surađivati zajedno kada pojava iz Bartonove prošlosti prijeti da izbaci iz kolosijeka daleko više od pukog blagdanskog duha.

Ostale uloge tumače Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James i Alaqua Cox. Također ćemo imati priliku ponovo gledati i Florence Pugh kao Yelenu Belovu.

Hawkeye na platformu Disney Plus stiže 24. studenog. Već se radi i na spin-offu serije – Echo, superheroju kojeg će tumačiti Alaqua Cox.

Kad smo već kod Hawkeyea još ove godine će u izdanju Hangara 7 izaći i strip Gerryja Duggana Hawkeye vs. Deadpool!

Hawkeye

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics