Prvi trailer za Marvelovu seriju Echo!

Marvel je objavio prvi službeni trailer i poster za seriju Echo, koji je otkrio nekoliko iznenađenja, uključujući i to da je riječ o prvom serijalu Marvelovog kinematografskog svemira koji ima rejting TV-MA. Također, Echo će biti prva Marvelova serija koja će se istovremeno prikazivati na platformama Disney Plus i Hulu. I ne smijemo zaboraviti istaknuti kako će sve epizode serije biti dostupne za gledanje na dan premijere. To je u najmanju ruku neobično za Marvel, te se nadamo da to nije zvono za uzbunu, jer trailer uopće ne izgleda loše.

Echo je spin-off serije Hawkeye, u čijem fokusu se nalazi Maya Lopez (Alaqua Cox) aka Echo. Ona se kao nekadašnja šefica kriminalne organizacije vraća u svoj rodni grad u Oklahomi kako bi se ‘pomirila’ sa svojom prošlošću i povezala sa svojim korijenima. Događaji serije nastavljaju su prilično brzo nakon onoga što se odigralo u serijalu Hawkeye.

Jedna od redateljica, Sydney Freeland, najavila je kako nas očekuje mračna i što se tiče nasilja realističnija serija. Druga redateljica je Catriona McKenzie (Gunaikurnai). Izvršni producenti su Freeland, Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Richie Palmer, Jason Gavin i Marion Dayre.

Glavne uloge uz Cox tumače Vincent D’Onofrio (Hawkeye) aka Kingpin, Zahn McClarnon (Dark Winds), Graham Greene (Dances with Wolves), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon) i K. Devery Jacobs (Reservation Dogs). A u traileru ste mogli detektirati i jednu vrlo poznatu figuru s crvenom maskom. Da, to je Daredevil kojeg tumači Charlie Cox.

Svih pet epizoda Echo na Disney Plus i Hulu stižu 10. siječnja 2024. godine.

Echo

Check Also

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics