Prvi trailer za ludu SF kung-fu avanturu Everything Everywhere All At Once

Nekako nam je skoro prošao ispod radara, a kako prema prvom službenom traileru Everything Everywhere All At Once izgleda potpuno otkačeno i vrlo zanimljivo nismo mogli propustiti ovu objavu iako s njom malo kaskamo. Film su režirali i napisali Daniel Kwan & Daniel Scheinert poznatiji pod zajedničkim imenom The Daniels kao redatelji također neobičnog filma Swiss Army Man. Producenti filma su Mike Larocca, Anthony Russo, Joe Russo, Jonathan Wang i The Daniels.

Radnja se odvija oko Evelyn, iscrpljene kineske imigrantice koja se na prvi pogled ne zna nositi sa svojim izračunom poreza te treba pomoć od referentice koja tu pomoć očito nije sklona dati. Evelyn se zatim odjednom nalazi uhvaćena u ludu avanturu, u kojoj samo ona može spasiti svijet istražujući druge svemire, povezujući se sa životima koje je mogla živjeti…

Nije da baš i dalje znamo što se u ovoj nadasve otkačenoj SF kung-fu avanturi zbiva, ali nama izgleda naprosto fantastično i zabavno, te jedva čekamo otkriti kako je sve to povezano.

Glavne uloge tumače Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr. i Jamie Lee Curtis.

Everything Everywhere All at Once će svoju premijeru doživjeti u sklopu SXSW Film Festivala 2022. godine, a zatim će od 25. ožujka biti dostupan i u kinima.

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

One comment

  1. Djeluje bizarno super, čak osvježavajuće

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics