Prvi trailer za Jumanji: The Next Level otkriva da se igra promjenila

Sony Pictures je objavio prvi trailer za Jumanji: The Next Level (Jumanji: Iduća razina), nastavak hita iz 2017. godine Jumanji: Welcome to the Jungle (Jumanji: Dobrodošli u igru). Režiser nastavka je Jake Kasdan, a scenarij potpisuju Jeff Pinkner i Scott Rosenberg.

Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. No jesu li u tome uspjeli? Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kako i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

Glavne uloge tumače Dwayne Johnson (Rampage), Karen Gillan (Avengers: Infinity War), Kevin Hart (The Secret Life of Pets 2), Jack Black (The House with a Clock in its Walls), Alex Wolff (Hereditary), Madison Iseman (Goosebumps 2: Haunted Halloween), Ser’Darius Blain (Charmed), Morgan Turner (Wonderstruck), Nick Jonas (Chaos Walking), Rhys Darby (A Series of Unfortunate Events), Colin Hanks (King Kong), Danny DeVito (Dumbo), Awkwafina (Crazy Rich Asians), Danny Glover (Sorry to Bother You) i Dania Ramirez (Tell Me A Story).

S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. godine kada je nezaboravni Robin Williams izašao iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i “neživotinjama”. Pretprošle godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavali s glavnim negativcima i izvlačili živu glavu. Jumanji: The Next Level direktan je nastavak ova dva filma, ali i potpuni preokret svega onoga što smo znali o igri.

Jumanji: The Next Level u kina stiže 13. prosinca.

Jumanji: The Next Level

Check Also

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics