Prvi trailer za I Am Groot otkriva simpatične i duhovite avanture Baby Groota!

Jedna od svakako najsimpatičnijih stvari koja je proizašla iz današnjih panela San Diego Comic-Cona bio je dugo očekivani prvi pogled na I Am Groot. Riječ je o Marvelovom animiranom serijalu koji na Disney Plus stiže početkom kolovoza. Sastoji se od pet različitih kratkih priča, a radnja će u fokusu imati avanture heroja od malo riječi iliti Groota!

Prvi trailer otkrio je fotorealistični stil animacije, s nevjerojatnom pažnjom posvećenom detaljima kako samom Grootu, tako krajoliku i drugim likovima. Također možemo očekivati ​​da ćemo vidjeti kratku priču koja se odvija između događaja filma Guardians of the Galaxy Vol.2.

James Gunn, koji je režirao dva filma Čuvari galaksije i najbolje poznaje Groota, ima funkciju izvršnog producenta projekta, dok je redateljica, scenaristica i izvršna producentica Kirsten Lepore (Marcel the Shell With Shoes On). Ostali izvršni producenti su Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso i Brad Winderbaum. Iako je datum premijere I Am Groot prilično blizu, Disney Plus tek treba objaviti sinopsis i moguće gostujuće zvijezde. No ono što znamo je da će i dalje glas Baby Groota biti onaj od Vina Diesela, kao što će Bradley Cooper svoj glas posuditi Rocketu.

Pet kratkih slatkiša s Baby Grootom na Disney Plus stiže već 10. kolovoza.

I Am Groot

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics