Prvi trailer za Huluov reboot Hellraisera!

Konačno je objavljen prvi službeni trailer i poster za novi Hellraiser, reboot Barkerovog kultnog horror filma iz 1987. godine koji je urodio s čak devet nastavaka i nadolazećom HBO-ovom serijom. Redatelj filmskog reboota je David Bruckner (The Night House), dok scenarij potpisuju Ben Collins i Luke Piotrowski. Za priču je bio zadužen David S. Goyer (The Dark Knight) koji je ujedno i jedan od producenta. Goyer je već ranije najavio da će radnja biti bazirana na Barkerovoj noveli Pakleno srce (The Hellbound Heart) iz 1986., koja je također bila inspiracija za originalni film. U noveli Barker je prvi puta stvorio koncept sado-seksualnih Cenobita, među kojima je najpoznatiji Pinhead.

Radnja prati Riley, mladu ženu koja se bori s ovisnošću i nailazi na prastaru kocku slagalice, nesvjesna da je njezina jedina svrha prizvati Cenobite, sadistička nadnaravna bića koja dolaze na Zemlju iz druge dimenzije.

Glavnu ulogu tumači Jamie Clayton (Sense8) kao Pinhead, dok ostale uloge tumače Goran Višnjić (The Boys) kao misteriozni gospodin Vought, Odessa A’zion (Grand Army) kao Riley, Adam Faison (Yes Day), Drew Starkey (Outer Banks), Brandon Flynn (Ratched), Aoife Hinds (Normal People), Jason Liles (Rampage), Yinka Olorunnife (The Transporter), Selina Lo (Boss Level), Zachary Hing (Halo), Kit Clarke (Leonardo) i Hiam Abbass (Blade Runner 2049).

Novi Hellraiser na Hulu stiže 07. listopada.

Hellraiser

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics