Prvi trailer za horor triler The Wolf of Snow Hollow

Dobrodošli u Snow Hollow! Orion Classics je objavio prvi trailer za The Wolf of Snow Hollow, horor triler s vukodlacima, koji u jednoj od glavnih uloga ima i Roberta Forstera (Jackie Brown, Twin Peaks: The Return), kojem je ovo posljednja uloga, jer je preminuo prošle godine. Film je napisao i režirao Jim Cummings, čiji je zaista sjajni mikrobudžetni film Thunder Road odnio veliku nagradu žirija na SXSW filmskom festivalu 2018. godine.

Radnja prati šerifa koji ima gomilu privatnih problema s kojima se jedva nosi kad se počnu događati stravična ubojstva u njegovom malom planinskom gradu. Uvjeren kako vukodlaci ne postoje, on pokušava uvjeriti i sebe i sve oko sebe da je za ubojstva kriv čovjek, unatoč tome što dokazi upućuju na to da iza ubojstava stoji jako veliki vuk čovjekolikog oblika.

“Počinje vjerovati da u gradu postoji serijski ubojica, a svi ostali počinju vjerovati da postoji vukodlak”, izjavio je Cummings za Entertainment Weekly. “Mora uvjeriti sve u svom krugu da ne postoje vukodlaci, što je nešto za što misli da bi se trebalo podrazumijevati samo po sebi. I stvari postaju sve žešće od tuda pa nadalje.”

Glavne uloge u filmu tumače već spomenuti pokojni Robert Forster, zatim sam Cummings koji svoj lik opisuje kao potpunu budalu koja ne sluša ljude oko sebe, te Riki Lindhome (Knives Out), Chloe East (Kevin Probably Saves the World) i Jimmy Tatro (American Vandal).

The Wolf of Snow Hollow u kina i na uslugu na zahtjev stiže 09. listopada.

The Wolf of Snow Hollow

Check Also

Datum premijere i ostale novosti 2. sezone Netflixove serije Shadow and Bone!

Prvi teaser za drugu sezonu Netflixove fantasy seriju Shadow and Bone (Sjena i kost) smo …

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics