Prvi trailer za Hellboy: The Crooked Man

Prilično smo sigurni da vam je kao i nama teško preboljeti što Hellboya više ne tumači fantastični Ron Perlman, a vjerujemo da vam je kao i nama žao što je s filmom Hellboy iz 2019. godine žestoko prokockana prilika s Davidom Harbourom. No, situacije je takva kakva jest, pa tako stiže novo lice Hellboya u filmu Hellboy: The Crooked Man. Jack Kesy (12 Strong) tako postaje treći glumac koji će tumačiti Mignolinog Hellboya na velikom ekranu, a kako mu uloga stoji možete provjeriti odmah u prvom traileru za Hellboy: The Crooked Man. Scenaristi filma su Mike Mignola (tvorac Hellboya) i Christopher Golden (Mignolin suradnik na stripovima), a redatelj je Brian Taylor (Crank, Happy!). Mignola je također i izvršni producent.

Ako je suditi po prvom traileru i izjavama producenta Lesa Weldona, novi će Hellboy, za razliku od del Torovog, zadirati više u horor, te će biti iznimno mračan i jeziv. Radnja priče smještena je u 1950. godine i prati agenticu koja je tek počela raditi u Uredu za paranormalno istraživanje i obranu. Ona se udružuje s Hellboyem kako bi zaštitila stanovnike Appalachije od “The Crooked Mana”, koji je poslan na Zemlju kako bi skupljao ljudske duše za vraga.

Uz Kesyja ostale glavne uloge tumače Adeline Rudolph (Resident Evil) kao agentica Ureda za paranormalno istraživanje i obranu, Jefferson White (Yellowstone) kao Tom Ferrel, Leah McNamara (Normal People) kao Effie Kolb, Joseph Marcell (The Fresh Prince of Bel-Air) kao velečasni Nathaniel Armstrong Watts, Hannah Margetson kao Cora Fisher i Martin Bassindale (Masters of the Air) kao “The Crooked Man”.

Hellboy: The Crooked Man u kinima se očekuje kasnije ove godine.

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics