Prvi trailer za Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Tijekom Brazilian Comic-Con Experiencea objavljen je prvi službeni trailer za Guardians of the Galaxy Vol. 3. Osim trailera Disney je objavio i novi poster, a u sklopu panela otkriveni su neki zanimljivi detalji. Nakon događaja u filmu Avengers: Infinity War, Gamora koja se pridružuje Quillovom timu nije ista ona koja se zaljubila u njega u prethodnim filmovima. Film će osim povratka Gamore, kakva god da ona jest, baviti i istraživanjem porijekla Rocketa Raccoona koji ima zastrašujuća sjećanja na svoju prošlost. Povrh već postojećih melankoličnih elemenata, nadolazeći film će uvesti nove prijetnje s likom Adama Warlocka kojeg tumači Will Poulter (The Maze Runner) i likom High Evolutionary kojeg tumači Chukwudi Iwuji (Peacemaker).

U stripovima, Warlock je svemoćno umjetno stvoreno biće čija je svrha da uništi Čuvare galaksije. No iz svega poznatog do sada čini se da će u filmu upravo High Evolutionary biti glavni negativac, kao ultrainteligentno biće koje je stvorilo Rocketa.

U filmu naša voljena skupina neprilagođenih heroja ovih dana izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji se još uvijek opravlja od gubitka Gamore, mora okupiti svoj tim oko sebe kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od njih. Misija koja bi, ako se ne završi uspješno, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo.

U trećem i ujedno završnom filmu Čuvara galaksije gledat ćemo mnoga poznata lica, uključujući Chrisa Pratta kao Stara-Lorda, Davea Bautistu kao Draxa, Vina Diesela kao Groota, Karen Gillan kao Nebulu, Pom Klementieff kao Mantis, Seana Gunna kao Kraglina i Elizabeth Debicki kao Ayeshu.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 u kina stiže 05. svibnja 2023. godine.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics