Manifestirao se prvi trailer za Ghostbusters: Afterlife!

Svi fanovi legendarnih Istjerivača duhova napokon će doći na svoje, nastavak ove kultne SF franšize u kina dolazi sljedećeg ljeta, a djelić onoga što nas čeka otkriva upravo objavljeni prvi trailer za Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe).

Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman (Up in the Air, Juno), i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989.) Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan (City of Ember). Snimatelj je Eric Steelberg (Dolemite Is My Name, (500) Days of Summer), koji je s Jasonom Reitmanom radio na svim njegovim filmovima.

Za razliku od filma Ghostbusters 2016., novi film će imati direktnu konekciju s originalom, i to putem termina “Manhattan Crossrip”, za davno odigrani bizarni incident u New Yorku koji je uključivao gigantskog marshmallow mana, i fantastične četvorke koja je uspjela obraniti grad od Gozera, boga drevnih Sumerana. Također većina glavne originalne ekipe se vraća, iako još nije jasno u točno kakvim ulogama. No potvrđeno je da ćemo barem na kratko ponovo gledati Billa Murrayja, Dana Aykroyda, Ernija Hudsona, Sigourney Weaver i Annie Potts. Šteta je što nikoga od njih nisu pokazali u traileru, ali zapravo je to očekivano.

U novom filmu je fokus na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku Callie (Carrie Coon) koja sa svoje dvoje djece, kćerkom Phoebe (Mckenna Grace) i sinom Trevorom (Finn Wolfhard) stiže u gradić u Oklahomi gdje ne znaju nikoga, ali su tamo naslijedili kuću od Callijinog oca. Zatim se počinju događati neobične stvari, a ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

U ostalim većim ulogama su Paul Rudd kao učitelj Grooberson, Oliver Cooper, Celeste O’Connor i Logan Kim.

Ghostbusters: Afterlife u kina stiže 10. srpnja 2020. godine.

Ghostbusters: Afterlife

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics