Prvi trailer za filmsku adaptaciju The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime je Netflixov film koji je baziran na stripu Ricka Remendera i Grega Tocchinija. Morat ćete nam oprostiti što nismo odmah reagirali na trailer kada je objavljen jer nam je trebao koji dan da shvatimo kako film, a samim time i strip zapravo spadaju pod žanr. Radnja je postavljena u ne tako daleku budućnost, gdje američka vlada planira emitirati signal koji će blokirati bilo koga tko će svjesno željeti počiniti nezakonito djelo. Redatelj filma je Oliver Megaton (Taken 2), dok scenarij potpisuje Karl Gajdusek (Oblivion).

Kao konačan odgovor na terorizam i zločin, američka vlada planira emitirati signal onemogućujući da itko svjesno počini nezakonita djela. Graham Bricke (Edgar Ramirez), karijerni zločinac koji nikada nije uspio ostvariti svoj veliki ulov, udružuje se s poznatim gangsterskim potomkom Kevinom Cashom (Michael C. Pitt) i hakericom s crnog tržišta Shelby Dupree (Anna Brewster), kako bi počinio pljačku stoljeća i posljednji zločin u američkoj povijesti prije famoznog signala.

Ostale veće uloge tumače Patrick Bergin i Sharlto Copley.

Zanimljivo je kako je film zapravo u glavnoj ulozi trebao imati Sama Worthingtona, prije nego što je napustio projekt radi Avatara.

The Last Days of American Crime na Netflix stiže 05. lipnja.

The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime

Check Also

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Ako ste za malo relaksirajuće RoboCop komedije tu je britanska serija Code 404

Ono na što cilja Code 404, pomalo tupasta britanska policijska serija je akcijski humor osamdesetih, …

Web Statistics