Prvi trailer za film Prisoners of the Ghostland!

Objavljen je prvi trailer za Prisoners of the Ghostland za kojeg je Nicolas Cage izjavio da je možda čak i njegov najluđi film do sada. I s obzirom na viđeno u traileru čini nam se da je u pravu. Film je režirao japanski redatelj Sion Sono (Love Exposure, Antiporno) kojemu je on ujedno i prvi film na engleskom jeziku. Sono pak za razliku od Cagea tvrdi da je to vrlo klasična priča, priča o heroju. Prisoners of the Ghostland je svoju premijeru već doživio u sklopu Sundance Film Festivala, a u kina i na digitalne platforme stiže – 17. rujna. Scenarij za film potpisuju Aaron Hendry i Reza Sixo Safai.

Što se pak tiče kritičara i novinara koji su već imali prilike pogledati film njima je izgleda film vrlo solidan, jer trenutno stoji na ocjeni od 76% na temelju 70 recenzija. Većini kojima film i nije osobito legao je zajedničko da smatraju da bi ga trebalo pogledati jer je u najmanju ruku luda vožnja koja vrijedi biti pogledana unatoč svojim manama.

“Predodređen je za sljedeći kultni film Nica Cagea. Otkačen, krvav i nema apsolutno nikakvog smisla.” – The Verge

“Spajajući zapadne, postapokaliptične i samurajske trilerske žanrove, ujedinjene uglađenom neonskom estetikom, ovaj miks žanrova nije ništa drugo doli očaravajući.” – Bloody Disgusting

U zloglasnom gradu Samurai Town, nemilosrdnog pljačkaša banaka iz zatvora izvlači bogati warlord – The Governor, čija je usvojena unuka Bernice nestala. The Governor nudi zatvoreniku slobodu u zamjenu za pronalazak njegove unuke. Obučen u kožno odijelo koje će se samouništiti u roku od pet dana, razbojnik kreće na put kako bi pronašao mladu ženu, ali i svoj put do iskupljenja.

U filmu uz Cagea glavne uloge tumače Sofia Boutella, Nick Cassavetes i Bill Moseley.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics