Prvi trailer za Lucy in the Sky otkriva mračnu stranu putovanja u svemir

Fox Searchlight je konačno objavio prvi trailer za film Lucy in the Sky, koji je još do nedavno nosio naslov Pale Blue Dot. Režiser filma je Noah Hawley, tvorac serija Fargo i Legion, a scenarij potpisuju Brian C. Brown i Elliott DiGuiseppi. Izvršna producentica je Reese Witherspoon, koja je izvorno bila zamišljena za glavnu ulogu. Uz nju producenti su Hawley, Bruna Papandrea (Gone Girl) i John Cameron (The Big Lebowski).

Radnja prati prati udanu astronautkinju Lucy Colu koja se nakon duge uspješne misije vraća kući. No, po povratku, njezin gotovo savršeni život se polako počinje raspadati, kada počinje shvaćati da gubi osjećaj za stvarnost. Više ne dijeli istu povezanost sa suprugom, te započinje ljubavnu vezu s kolegom astronautom Markom Goodwinom (Jon Hamm) koja se uskoro pretvara u opsesiju…

Film će se u značajnoj mjeri baviti mentalnim stanjem astronauta nakon dugih svemirskih misija, te teorijom da astronauti nakon dugog vremena provedenog u svemiru po povratku na Zemlju izgube osjećaj za stvarnost. Lucy in the Sky je donekle baziran na događanjima vezanim uz astronautkinju Lisu Nowak, koja je 2006. godine letila u misiji s Discoveryjem. Nakon povratka započela je vezu s kolegom astronautom Billom Oefeleinom, koji je tu vezu s vremenom prekinuo i ušao u novu s kolegicom Colleen Shipman. Ta situacija je bila okidač za Nowak što je rezultiralo njezinom optužnicom za pokušaj otmice Colleen Shipman. Nowak je nakon toga otpuštena iz NASA-e i američke mornarice.

Glavne uloge tumače Natalie Portman, Jon Hamm, Zazie Beetz, Dan Stevens, Nick Offerman, Tig Notaro, Ellen Burstyn, Colman Domingo i Joe Williamson.

Još nije poznat datum dolaska u kina, ali očekuje se da će stići kasnije ove godine.

Lucy in the Sky

Check Also

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics