Prvi trailer za film Love and Monsters

Paramount Pictures je objavio službeni trailer za nadolazeći postapokaliptični film Love and Monsters, u kojem je u fokusu priče lik Dylana O’Briena koji hrabro putuje zemljom punom čudovištima u potrazi za svojom izgubljenom djevojkom. Originalano je film trebao igrati u kinima, no s obzirom na situaciju s kornavirusom preskače velika platna i stiže 16. listopada direktno na digitalne servise.

U filmu Love and Monsters (inicijalno poznatom kao Monster Problems) sedam godina nakon “monsterpocalypsea”, Joel Dawson, zajedno s ostatkom čovječanstva, živi pod zemljom otkad su divovska stvorenja preuzela kontrolu nad zemljom. Nakon što se preko radio veze ponovno povezao sa svojom djevojkom Aimee, koja je udaljena 80 milja od obalne kolonije u kojoj se nalazi, Joel se iznova zaljubljuje u nju. Kako Joel shvaća da za njega pod zemljom više nema ništa bitnoga, odlučuje se protivno svakoj logici odvažiti na put prema Aimee, unatoč svim opasnim čudovištima koja mu stoje na putu…

Film je režirao Michael Matthews (Five Fingers For Marseilles). Scenarij potpisuju Brian Duffield (Insurgent) i Matthew Robinson (Dora and the Lost City of Gold), prema priči koju je napisao Duffield. Producenti su Shawn Levy, Dan Cohen (Arrival, Stranger Things) i John Starke (Sicario, Deadpool).

Glavne uloge tumače Dylan O’Brien (Maze Runner) kao Joel, Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) kao Clyde, Jessica Henwick (Iron Fist) kao Aimee, Arianna Greenblatt (Avengers: Infinity War) kao Minnow i Dan Ewing (Occupation) kao Cap.

Check Also

Lansiran je prvi teaser trailer za Star Trek: Prodigy!

Prije godinu dana tijekom eventa San Diego Comic-Con@Home otkriven je naziv prve serije Zvjezdanih staza …

The Wheel of Time: Amazonova serija je dobila prvi poster!

Amazon Prime je danas u sklopu eventa Comic-Con@Home konačno objavio prvi službeni teaser poster za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics