Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji sada službeno nosi naslov: Indiana Jones and the Dial of Destiny. Na žalost i dalje nije otkriven sinopsis filma. Iako trailer daje određene natruhe zapleta, većinom je fokusiran na to da vas zaogrne u nostalgiju. John Rhys-Davies kao Sallah, Harrison Ford kao legendarni Indy koji ponovo jaše, pogled na pomlađenog Indyja, fajtanje s nacistima, kao i podsjetnik da ne nosite bič u okršaj kada je u vas uperena hrpa pištolja. Radnja filma smještena je u kasne 1960. godine, usred svemirske trke, što je pak povezano s Operacijom Spajalica (kodno ime za tajnu operaciju kojom su SAD regrutirale znanstvenike iz poražene nacističke Njemačke), a Indy se unatoč svojim godinama ponovo našao u sredini neočekivane pustolovine.

Redatelj filma je James Mangold (Logan, Ford v. Ferrari), a scenarij potpisuje Mangold zajedno sa Johnom-Henryjem Butterworthom (Edge of Tomorrow) i Jezom Butterworthom (Spectre). Izvršni producenti su Steven Spielberg i George Lucas, dok su producenti Kathleen Kennedy, Simon Emanuel i Frank Marshall.

Uz Forda glavne uloge tumače Phoebe Waller-Bridge kao Helena – Jonesovo kumče, dok Mads Mikkelsen tumači nekadašnjeg nacista Vollera koji radi za NASA-u. On je glavni zlikovac filma koji se i dalje drži fašističke ideologije te želi “učiniti svijet boljim mjestom”. To očito ima mračne konotacije i po svemu sudeći je razlog zašto Indy želi spriječiti Vollera u postizanju njegovog cilja. U ostalim ulogama su Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) i Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Indiana Jones and the Dial of Destiny u kina stiže 30. lipnja 2023. godine.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Check Also

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics