Prvi trailer za film Ghostbusters: Frozen Empire!

Sony Pictures je objavio prvi teaser trailer za novi nastavak popularne Ghostbusters franšize iliti Istjerivača duhova koji nosi naslov Ghostbusters: Frozen Empire (Istjerivači duhova: Ledena prijetnja). Nakon što je prvi film 1984. postao globalna senzacija i kulturni fenomen, nekoliko godina kasnije stigao je i drugi koji je mnogim fanovima postao još i draži od prvog. Franšiza je ponovo oživjela 2016. s filmom koji je dobio naklonost kritike, ali ne i šire publike, prvenstveno radi uvođenja novih glavnih likova. Taj problem je donekle rješen zadnjim nastavkom iz 2021. u kojem priču nastavlja Trevor, unuk kultnoga Egona Spenglera. Iduće godine stiže nam nastavak ove priče, a što nas tada čeka, ili barem prve natruhe o tome možete otkriti u friško objavljenom traileru.

Obitelj Spengler vraća se tamo gdje je sve počelo – kultni vatrogasni dom u New Yorku – kako bi se udružili s izvornim Istjerivačima duhova, koji su razvili supertajni istraživački laboratorij kako bi istjerivanje duhova podigli na višu razinu. Ali kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari Istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Redatelj nastavka je Gil Kenan (Monster House, A Boy Called Christmas) koji je na prošlom nastavku radio kao scenarist i producent. U glavnim ulogama vraćaju se Finn Wolfhard (Stranger Things), Mckenna Grace (Captain Marvel) i Paul Rudd (Ant-Man). Originalna postava iz prva dva filma također se vraća! Bill Murray (Zombieland 1 i 2), Dan Aykroyd (Pearl Harbor) i Ernie Hudson (Oz), a u novim ulogama pojavljuju se Patton Oswalt (The Sandman) i Kumal Nanjiani (Eternals).

Film u kina stiže 29. ožujka 2024. godine.

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

3 comments

  1. OK, hvala na pojašnjenju.

  2. “Franšiza je ponovo oživjela 2016. s filmom koji je dobio naklonost kritike, ali ne i šire publike, prvenstveno radi uvođenja novih glavnih likova.”

    Ne, nego zato što je bio jezivo loš, dosadan, preglumljen i prepun woke bezvezarija, pa ga nitko nije htio gledati. Btw, “prijetnja”..?

    • Davorin Horak

      To je sve iz pr-a distributera. Dakle, njihovo mišljenje zašto je došlo do flopa i službeni prijevod naslova novog filma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics