Trailer za film Doctor Sleep vodi nas ponovo u Overlook hotel

Tek što smo na društevnim mrežama podijelili poster, Warner Bros. je objavio i prvi taeser trailer za Doctor Sleep, filmsku adaptaciju Kingovog istoimenog romana iz 2013. godine. Scenarist i režiser filma je Mike Flanagan (Gerald’s Game, The Haunting of Hill House).

Doctor Sleep nastavlja priču Dannyja Torrancea, 40 godina nakon njegovog zastrašujućeg posjeta Overlook hotelu u Isijavanju. Glavne uloge tumače Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Bruce Greenwood, Zahn McClarnon, Alex Essoe, Carl Lumbly i Jocelin Donahue.

Ewan McGregor tumači Dannyja Torrancea, koji je sada odrasla osoba u svojim 40tima, te pati od istih demona koji su opsjedali i njegovog oca, dok se i dalje nosi s traumama koje je zadobio u Overlook hotelu kao dijete. Malo mira, ili najbliže tome pronalazi u gradiću New Hampshire gdje nalazi posao u staračkom domu, a njegova sposobnost “isijavanja” pruža posljednju udobnost onima na umoru. Tamo upoznaje mladu djevojku Abru Stone (Kyliegh Curran), čije su sposobnosti “isijavanja” najjače koje je ikada vidio, što budi njegove osobne demone, dok pokušava spasiti Abru od vampirske grupe nomada The True Knot…

Trevor Macy i Jon Berg su producenti filma, a Roy Lee, Scott Lumpkin, Akiva Goldsman i Kevin McCormick su izvršni producenti.

Doctor Sleep u kina stiže 08. studenog, a u nastavku pogledajte prvi trailer.

Doctor Sleep

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics