Prvi trailer za film A Quiet Place: Day One

Paramount Pictures objavio je prvi službeni trailer i poster za nadolazeći film A Quiet Place: Day One (Mjesto tišine: Dan prvi). Riječ je o prikvelu horor trilera Mjesto tišine i Mjesto tišine 2, koji nas vraća na početak ove do sada vrlo popularne postapokaliptične priče. I iako nas film A Quiet Place: Day One vodi na sami početak priče, točnije u New York kada su vanzemaljska bića tek stigla, za vas koji želite vidjeti kako će se priča razvijati dalje ostaje da se veselite novom nastavku – Mjesto tišine 3.

Redatelj filma je Michael Sarnoski (Pig). Scenarij također potpisuje Sarnoski, prema priči koju su zajedno napisali John Krasinski i Sarnoski. Producenti su Krasinski, Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller.

Vrlo kratak službeni sinopsis čini jedna rečenica: Doživite dan kada je svijet utihnuo.

Film nas kako smo već i rekli vodi u zbivanja prvog dana invazije vanzemaljaca. Lupita Nyong tumači Sam, ženu koja je na jednodnevnom izletu u New Yorku kada čudovišta stignu. Kako sve brzo odlazi k vragu, ona se igrom slučaja nađe zajedno s Ericom, kojeg tumači Joseph Quinn. S malo nevoljkosti, par odlučuje da zajedno nastoje preživjeti.

“Scenarij je očito smješten u svijet koji poznajemo, ali to je zapravo film o ova dva lika koji su izgubljeni i pokušavaju pregovarati o svojim sudbinama. Postoje i neki drugi divni likovi u filmu koje Sam susreće, ali najveći dio čine Eric i Sam u njihovom međusobnom prihvaćanju ove sumorne, tiše, nove stvarnosti.” – izjavio je Quinn.

Treći glavni lik filma je Frodo, mačak kojeg je Sam povela sa sobom u New York. Ostale likove tumače Alex Wolff, Djimon Hounsou i Denis O’Hare.

A Quiet Place: Day One u kina stiže 28. lipnja.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics