Prvi trailer za Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore!

Warner Bros. je objavio prvi trailer za treći film Fantastic Beasts and Where to Find Them, naslovljen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Ovaj nastavak se direktno nadovezuje na posljednji film serijala iz 2018. godine. Profesor Dumbledore zna da moćni mračni čarobnjak Gellert Grindelwald kreće u akciju preuzimanja kontrole nad čarobnjačkim svijetom. Budući da ga nije mogao zaustaviti sam, povjerava Newtu da predvodi tim čarobnjaka, vještica i jednog hrabrog bezjaka pekara u opasnoj misiji, gdje se susreću sa starim i novim zvijerima i sukobljavaju se s Grindelwaldovom sve većom legijom sljedbenika. Ali s tako visokim ulozima, koliko dugo Dumbledore može ostati po strani?

Redatelj filma je David Yates, koji je režirao prvi i drugi film serijala. Scenarij potpisuju J.K. Rowling i Steve Kloves, koji je napisao sedam od ukupno osam Harry Potter filmova.

Glavne uloge tumače Eddie Redmayne kao Newt Scamander, Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Dan Fogler kao Jacob Kowalski, Alison Sudol kao Queenie Goldstein, Ezra Miller kao Credence, Jude Law kao Albus Dumbledore, Jessica Williams kao profesorica Eulalie Hicks, Callum Turner kao Theseus te Mads Mikkelsen kao Gellert Grindelwald.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore u kina stiže 15. travnja 2022. godine.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Check Also

Novi, prekrasni trailer za HBO-ovu animiranu seriju Scavengers Reign!

HBO Max nedavno je objavio novi, prekrasni teaser trailer za animiranu seriju za odrasle Scavengers …

SF serija Beacon 23 ima novi dom i datum premijere!

SF serija Beacon 23 imala je težak put do malih ekrana. Inicijalno je naručena 2020. …

One comment

  1. Makar je glumačka postava super, za mene je sve Harry Potter-related završilo s osmim filmom. Moj Gen-Ž brat, kojeg sam jedva isforsirao da pogleda išta Potterovsko a sad ne prođe dan da ne pogleda koji film iz serijala, obožava i Zvijeri, naravno, to je valjda generacijski više-manje, meni je to jednostavno big no, iako je solidno kvalitetno urađen taj prvi dio kojeg jesam pogledao. Deppa neću spominjat, brijem da nije potrebno i da svi sve znaju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics