Prvi trailer za Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

U sklopu panela na San Diego Comic-Conu Paramount je objavio prvi službeni trailer kao i teaser poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Dungeons & Dragons: Čast lopova). Film su režirali Jonathan Goldstein (Game Night) i John Francis Daley (Bones) koji su ujedno i scenaristi. Izvršni producenti su Denis L. Stewart, Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Chris Pine, Zev Foreman i Greg Mooradian.

Šarmantni lopov i skupina neobičnih pustolova poduzimaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu ozbiljno u krivo kad naiđu na pogrešne ljude. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves donosi na veliko platno bogati svijet i razigrani duh legendarnog RPG-a u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije.

Već smo 2000. godine dobili jednu adaptaciju popularne igre, ali uvjereni smo da se možemo složiti kako je istu najbolje zaboraviti. Nova adaptacija bar na prvu izgleda puno bolje, ali naravno, ovo je tek prvi trailer i tko zapravo zna što ćemo u konačnici dobiti. Na to ćemo se ipak trebati strpiti još malo, točnije do 03. ožujka 2023. kada film stiže u kina. No ako ništa drugo novi film je očito vjernija adaptacija, jer svaki lik ima različitu klasu i ima ispravne sposobnosti. A tu je i fantastična glumačka postava koju čine Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Sophia Lillis, Chloe Coleman i Hugh Grant kao zlikovac.

“Kome trebaju heroji kad imate lopove?”

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics