Prvi trailer za Disneyev animirani film “Big Hero 6”

Disney je gotovo cijelu svoju povijest ideje za filmove izvlačio iz mitova, bajki, knjiga, rijetko se upuštajući u animiranje originalnih scenarija (osim možda za filmove koji su išli direktno na video). Nije da misle nešto promijeniti (zato su kupili Pixar), već dapače, namjeravaju makismalno crpiti iz Marvela. Trenutno je taj izdavač stripova vrelo za visokobudžetne herojske filmove, ali na pomolu su i neki animirani. Prvi u nizu bit će ekranizacija stripa Big Hero 6 nastalog 1998. godine.

U bliskoj budućnosti, veliki grad imenom San Fransokyo, tehnološka je meka, a naš je junak Hiro Hamada, genijalac za robote. Hiro će sa svojom kreacijom, simpa robotom Baymaxom i družinom ‘zelenih’ boraca za pravdu, braniti metropolis od totalnog uništenja. Nakon kratkog teasera, objavljen je online i prvi službeni trailer koji se fokusira na jednu sekvencu iz filma. U njoj Hiro pokušava od svoga robotskog sljezovog kolačića napraviti nešto moćnije, sličnije borbenom transformeru. Koliko mu to uspjeva, provjerite sami. Režiju potpisuju Don Hall (Winnie the Pooh) i Chris Williams (Bolt), a film bi trebao u kina stići tijekom studenog 2014.

Prve vizuale smo imali prilike vidjeti još prošle godine, pa ako ste propustili vidjeli na što liči spoj Friska i Tokija, evo:

Check Also

Američki bogovi: novi, epski trailer za treću sezonu!

Starz je objavio novi, punokrvni trailer za nadolazeću treću sezonu serije Američki bogovi (American Gods), …

Novi hibridni model prikazivanja filmova istovremeno na HBO Maxu i kinima!

Ova godina je bila vrlo neugodna, i dok ju polako privodimo kraju stiže ekskluzivna vijest …

Web Statistics