Prvi trailer za Deadpool 3 odnosno Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios u sklopu ovogodišnjeg Super Bowla objavili su vrlo iščekivani prvi teaser trailer i poster za Deadpool 3 iliti sada službeno naslovljen Deadpool & Wolverine. Ryan Reynolds vraća se kao zloglasni Wade Wilson/Deadpool, ali ono što je još zanimljivije da s njim u paketu stiže Hugh Jackman kao Logan/Wolverine, tako da zajedno po prvi puta ulaze u Marvelov kinematografski svemir, što i sam trailer naglašava. Trailer također izaziva apsolutno otkačenom iako za sada još prilično nejasnom pričom, koja će u većem dijelu i dalje ostati misterij barem dok ne dobijemo neki konkretniji sinopsis.

No, nešto samo iz brutalnog, krvavog i kaotičnog trailera ipak saznali. Wade Wilson nas vraća nazad u multisvemir nakon posjete TVA-a, te je dobio zadatak koji čini se samo on može izvršiti. Točno mjesto ovog filma unutar vremenske linije Marvelovog kinematografskog svemira i dalje ostaje nejasno, iako bi scena nakon odjavne špice The Marvelsa možda mogla ponuditi neke natruhe o spajanju ovih svemira (Fox-Marvel). Humor je i dalje tipičan za Deadpoola, u slučaju da ste se brinuli oko toga, i iako još uvijek zapravo nije otkriven jedan od najjačih aduta, ta sinergija i odnos između Deadpoola i Wolverinea, sudeći po do sada viđenom ovo bi mogao konačno biti dašak svježine koji Marvelov kinematografski svemir doista treba. Trailer jasno daje do znanja da nas čeka velika promjena, ali koja nas sve iznenađenja očekuju, to ćemo tek otkriti, neka vjerojatno već u idućem traileru.

Redatelj filma je Shawn Levy (Real Steel, Free Guy), dok scenarij potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick, a istom su doprinijeli i Zeb Wells, Ryan Reynolds, Shawn Levy, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Logelin. Producenti su Kevin Feige, Simon Kinberg, Shawn Levy i Ryan Reynolds.

Film Deadpool & Wolverine na velika platna stiže 26. srpnja.

“Vaš mali kinematografski svemir zauvijek će se promijeniti…”

Deadpool & Wolverine

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics