Prvi trailer za “Captain America: Civil War” nam najavljuje najosobniji sukob do sada

 

Visoka očekivanja često samo ukaljaju gledanje filmove i pretvore ih u razočaranja, ali neki put je jednostavno teško ne biti potpuno uzbuđen zbog nadolazećeg filma. Pogotovo nakon što pogledate trailer kao što je ovaj za novi i trenutno najočekivaniji Marvelov film “Captain America: Civil War“.

Sve je odlično; naizgled znatno mračniji ton od onog na kojega smo inače naučeni (doduše, trailer za Age of Ultron je također djelovao kao da će ponuditi mračniji marvelov film, ali to se nije baš ispostavilo točnim), najava prvog pravog ozbiljnog sukoba između heroja koje smo zavoljeli, koreografija…

Ali najviše zadovljava pogled na sve te borce koji će se boriti za prava superheroja. Na jednoj strani imamo Kapetana Ameriku (Chris Evans), Ratnika Zime (Sebastian Stan) te Falcona kojeg tumači Anthony Mackie.  Na neprijateljskoj strani imamo sada već standardni duo, Iron Mana (Robert Downey Jr.) i War Machinea (Don Cheadle), a izgleda da će se s njima boriti i Black Panther (Chadwick Boseman).

Superheroja je u ovom filmu toliko mnogo da je malo šteta što je u naslovu filmu upravo Kapetan Amerika, no valjda netko mora imati protagonističku ulogu.

Koliko će braća Russo (redatelji filma “Captain America: The Winter Soldier” koji je po mnogima jedan od najboljih marvelovih filmova do sada) stvarno ići daleko tek ćemo vidjeti. Ako će biti vjerni stripovima, neće svi superheroji preživjeti ovaj nastavak. Mi se nadamo da su svjesni da su neki puta potrebne žrtve kako bi se napravio istinski dobar film. No bismo li uopće trebali očekivati toliko od franšize koja primarno nudi zabavu i relativno ležerno gledanje?

Odgovore ćemo saznati 6. svibnja 2016. Do onda nitko nije siguran.

 

 
25112015_civil_war_posteri

Check Also

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Tomb Raider: Amazon radi na novom filmu, igranoj seriji i videoigri!

Amazon je po svemu sudeći odlučio zaigrati na veliko po pitanju Tomb Raidera. Prvo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics