Prvi trailer za “Captain America: Civil War” nam najavljuje najosobniji sukob do sada

 

Visoka očekivanja često samo ukaljaju gledanje filmove i pretvore ih u razočaranja, ali neki put je jednostavno teško ne biti potpuno uzbuđen zbog nadolazećeg filma. Pogotovo nakon što pogledate trailer kao što je ovaj za novi i trenutno najočekivaniji Marvelov film “Captain America: Civil War“.

Sve je odlično; naizgled znatno mračniji ton od onog na kojega smo inače naučeni (doduše, trailer za Age of Ultron je također djelovao kao da će ponuditi mračniji marvelov film, ali to se nije baš ispostavilo točnim), najava prvog pravog ozbiljnog sukoba između heroja koje smo zavoljeli, koreografija…

Ali najviše zadovljava pogled na sve te borce koji će se boriti za prava superheroja. Na jednoj strani imamo Kapetana Ameriku (Chris Evans), Ratnika Zime (Sebastian Stan) te Falcona kojeg tumači Anthony Mackie.  Na neprijateljskoj strani imamo sada već standardni duo, Iron Mana (Robert Downey Jr.) i War Machinea (Don Cheadle), a izgleda da će se s njima boriti i Black Panther (Chadwick Boseman).

Superheroja je u ovom filmu toliko mnogo da je malo šteta što je u naslovu filmu upravo Kapetan Amerika, no valjda netko mora imati protagonističku ulogu.

Koliko će braća Russo (redatelji filma “Captain America: The Winter Soldier” koji je po mnogima jedan od najboljih marvelovih filmova do sada) stvarno ići daleko tek ćemo vidjeti. Ako će biti vjerni stripovima, neće svi superheroji preživjeti ovaj nastavak. Mi se nadamo da su svjesni da su neki puta potrebne žrtve kako bi se napravio istinski dobar film. No bismo li uopće trebali očekivati toliko od franšize koja primarno nudi zabavu i relativno ležerno gledanje?

Odgovore ćemo saznati 6. svibnja 2016. Do onda nitko nije siguran.

 

 
25112015_civil_war_posteri

Check Also

Lansiran je prvi teaser trailer za Star Trek: Prodigy!

Prije godinu dana tijekom eventa San Diego Comic-Con@Home otkriven je naziv prve serije Zvjezdanih staza …

The Wheel of Time: Amazonova serija je dobila prvi poster!

Amazon Prime je danas u sklopu eventa Comic-Con@Home konačno objavio prvi službeni teaser poster za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics