Prvi trailer za Babylon 5: The Road Home!

Warner Bros. Entertainment konačno je objavio prvi trailer za animirani film Babylon 5: The Road Home. Tvorac, scenarist i izvršni producent filma je J. Michael Straczynski (Babylon 5, Sens8, Red Mars), dok je redatelj Matt Peters (Justice League Dark: Apokolips War, Batman and Superman: Battle of the Super Sons). Trailer otkriva poznata lica i glasove, uključujući zapovjednika svemirske postaje Babylon 5, Johna Sheridana; svemirske bitke s kultnim zvjezdanim lovcima i horde insektoidnih izvanzemaljaca.

The Road Home nastavit će priču koja je započela 1990-ih. “Putujte galaksijom s Johnom Sheridanom dok se on neočekivano nađe nošen kroz više vremenskih linija i alternativnih stvarnosti u nastojanju da se vrati kući. Putem se ponovno susreće s nekim poznatim licima, dok otkriva nova kozmička otkrića o povijesti, svrsi i značenju svemira.”

Babylon 5: The Road Home reboot je originalne znanstvenofantastične serije Babylon 5 koja se emitirala od siječnja 1994. tijekom pet sezona. U animiranom filmu vraća se nekoliko originalnih članova serije, koji će posuditi glasove svojim animiranim likovima. Osim Brucea Boxleitnera kao Johna Sheridana, to su Claudia Christian kao Susan Ivanova, Peter Juraski kao Londo Mollari, Bill Mumy kao Lennier, Tracy Scoggins kao Elizabeth Lochley i Patricia Tallman kao Lyta Alexander.

Od finala serije u studenom 1998., nekoliko članova originalne postave je preminulo pa će im glas posuditi novi glumci. To uključuje Phila LaMarra kojeg zamjenjuje Richard Biggs kao dr. Stephen Franklin dok Andre Morgado zamjenjuje Andreasa Katsulasa kao G’Kar. U filmu će se pojaviti i potpuno novi likovi, kao što su Mara Junot kao reporterka i Piotr Michael kao David Sheridan, sin Johna Sheridana.

Babylon 5: The Road Home na streaming platforme stiže 15. kolovoza.

Straczynski je također potvrdio kako je The Road Home “potpuno odvojen” projekt od nastojanja da se reboota igrana serija. Međutim, ako će nadolazeći animirani film biti uspješan, to će samo pomoći u pokretanju novih projekata vezanih uz Babylon 5.

Babylon 5: The Road Home

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics