Prvi trailer za apokaliptični SF film Moonfall!

Lionsgate je objavio prvi teaser trailer za apokaliptični SF film Moonfall. Redatelj filma je ni manje ni više nego Roland Emmerich (Stargate, Independence Day, The Day After Tomorrow, 2012) pa već i bez gledanja trailera možete pretpostaviti što vas otprilike čeka. Zabavna, već prokušana receptura uništenja svijeta je na putu i što je najbolje stiže za svega nekoliko mjeseci. Scenarij zajedno potpisuju Emmerich, Spenser Cohen i Harald Kloser.

Misteriozna sila izbacuje Mjesec iz orbite oko Zemlje i šalje ga na sudar sa životom kakvog poznajemo. Samo nekoliko tjedana prije udara i svijeta na rubu uništenja, rukovoditeljica NASA-e i nekadašnja astronautkinja Jo Fowler uvjerena je da imaja ključ za spašavanje svih nas – ali vjeruju joj samo jedan astronaut iz njezine prošlosti Brian Harper i teoretičar zavjera K.C. Houseman. Ovi nevjerojatni heroji će ‘složiti’ nemoguću posljednju misiju u svemir, ostavljajući za sobom sve koje vole, samo da bi otkrili da naš Mjesec nije ono što mislimo da jest.

Glavne uloge tumače Halle Berry (Cloud Atlas), Patrick Wilson (Midway), John Bradley (Game of Thrones), Michael Peña (Extinction), Charlie Plummer (Looking for Alaska), Wenwen Yu (Chasing Dream), Eme Ikwuakor (Inhumans), Carolina Bartczak (Within These Walls) i Donald Sutherland (The Hunger Games).

Moonfall u kina stiže 04. veljače 2022. godine. Kako vam se čini trailer?

Check Also

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics