Prvi trailer za animirani film Luca obećava nezaboravnu avanturu!

Disney i Pixar netom su objavili prvi službeni trailer za novu obiteljsku animiranu avanturu Luca koja nam prigodno stiže ovog ljeta. U režiji Enrica Casarose (La Luna) dolazi nam iznimna priča o dva prijatelja, radnjom smještena na talijansku obalu tijekom jednog nezaboravnog ljeta ispunjenog gelatom, tjesteninom i beskrajnim vožnjama skutera. Ali čitavoj toj ludoj zabavi prijeti duboko čuvana tajna: oni su zapravo morska čudovišta. Scenarij potpisuju Jesse Andrews i Mike Jones.

“Upoznao sam svog najboljeg prijatelja kad sam imao 11 godina. Stvarno sam bio sramežljiv i našao sam tog dječaka koji je bio pravi mali stvaratelj problema… Htio sam snimiti film o onim vrstama prijateljstava koja ti pomažu u odrastanju.” – izjavio je redatelj.

Luca je zabavna i topla priča o prijateljstvu, i izlasku iz zone udobnosti te dva morska čudovišta koja proživljavaju ljeto koje im mijenja život. Ova avantura o odrastanju ispričat će priču o mladom dječaku koji je proživio nezaboravno ljeto sa svojim novootkrivenim najboljim prijateljem u primorskom gradiću na talijanskoj rivijeri.

Glasove su likovima posudili Jacob Tremblay (Room, The Little Mermaid) kao Luca Paguro, Jack Dylan Grazer (Shazam!), Emma Berman kao Giulia, Maya Rudolph (Big Hero 6, The Willoughbys) kao Daniela, Marco Barricelli kao Massimo i Jim Gaffigan kao Lorenzo.

Luca bi u kina trebao stići 18. lipnja.

Luca

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na 2. sezonu Appleovih serija Severance i Silo!

Danas smo dobili prvi pogled na nove sezone jednih od najboljih Appleovih žanrovskih serija – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics