Prvi trailer za Amazonovu seriju Upload vodi nas u digitalni zagrobni život

“Živite svoj najbolji digitalni zagrobni život.”

Amazon Prime je objavio prvi službeni trailer za nadolazeću humorističnu SF seriju Upload. Tvorac serije je Greg Daniels (The Office, Park and Recreation, Saturday Night Live), dok su izvršni producenti Daniels i Howard Klein.

U bližoj budućnosti, točnije u 2033. godini, ljudi koji su blizu svoje smrti mogu se uploadati u okoliš virtualne stvarnosti po želji. Nora koja je u kroničnoj besparici radi u podršci za korisnike luksuznog Lakeview digitalnog zagrobnog života. Kada Nathan doživi nesreću njegova bogata djevojka Ingrid će ga uploadati u Norin virtualni svijet, gdje njezina obitelj ima “zakupljeni” prostor.

Glavne uloge tumače Robbie Amell (Life with Derek, The Flash) kao Nathan, Andy Allo (Pitch Perfect 3, The Hero) kao Nora, Kevin Bigley kao Luke, Owen Daniels kao A.I. Guy, Allegra Edwards kao Ingrid Bannerman, Zainab Johnson kao Aleesha, Christine Ko kao Mandi i Barclay Hope kao Oliver Kannerman.

Upload sa svih deset epizoda na Amazon stiže već 01. svibnja.

Upload

Check Also

Lisey’s Story: Apple je otkrio prvi pogled na adaptaciju Kingovog romana Lisey’s Story

Apple TV+ je konačno objavio prvi pogled na adaptaciju romana Lisey’s Story autora Stephena Kinga. …

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Web Statistics