Prvi trailer za Amazonov SF film Foe

Amazon Studios i MGM objavili su prvi službeni trailer i poster za intrigantan romantični SF triler Foe. Riječ je o filmu baziranom na istoimenom romanu Iaina Reida. Redatelj filma je Garth Davis (Lion, Mary Magdalene), a scenarij zajedno potpisuju Davis i Reid. Producenti su Iain Canning, Kerry Kohansky-Roberts i Emile Sherman, dok su izvršni producenti Dawn Olmstead, David Levine, Robert Walak, Samantha Lang i Reid. Premijera filma je zakazana za nadolazeći New York Film Festival.

Hen i Junior žive na osamljenom komadu zemlje koji je generacijama pripadao Juniorovoj obitelji, ali njihov miran život postaje vrlo uznemiren kad im se nepozvani gost pojavi na vratima sa zapanjujućom ponudom. Glavne uloge kao Hen i Junior tumače Saoirse Ronan i Paul Mescal, u ostvarenju koje je proganjajuće istraživanje braka i identiteta smješteno u nesigurnom svijetu. Film se bavi pitanjima o prirodi čovječanstva (i umjetnog čovječanstva) u ne tako dalekoj budućnosti.

U ostalim ulogama su Aaron Pierre, Goran D. Kleut i Yesse Spence.

“Ono što smatram jako moćnim u vezi s filmom jest da traži od nas da budemo budni i živi. Mnogi problemi s kojima se susrećemo u odnosima i s okolinom te sa svim mogućim stvarima koje nam dolaze na put su da spavamo za volanom. Ovaj film zapravo govori: ‘Probudite se. Vaš život je dragocjen i ako ga uzimate zdravo za gotovo, izgubit ćete ga.” – izjavio je redatelj.

Trailer ne skriva znanstvenofantastičnu stranu filma, koji je smješten u 2065. godinu. Junioru je ponuđeno da se pridruži svemirskom putovanju, ali bi se prije kreirala replika njega kao robota, koji bi umjesto njega ostao na Zemlji. Što se u konačnici i događa…

Foe u kina stiže 06. listopada, prije nego će postati dostupan na platformi Prime Video.

Foe

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics