ComicCon@Home: Prvi trailer za Amazonov remake serije Utopija

Tijekom današnjeg ComicCon@Home, Amazon je objavio prvi teaser trailer za Utopiju (Utopia), remake iznimno popularne istoimene britanske serije. Američka adaptacija je prošla dug trnovit put, u jednom je trenutku uz nju bio vezan i David Fincher kao redatelj te Gillian Flynn kao scenaristica, kada je projekt još bio kod HBO-a. No par godina kasnije serija je svoj dom konačno pronašla na Amazonu, s tim da je Flynn ostala na projektu kao scenaristica i showrunnerica.

Utopija u fokusu ima skupinu fanova stripa koji se susreću na mreži i povezuju zbog svoje opsesije nad naizgled izmišljenim stripom pod nazivom Utopija. Ian (Dan Byrd), Becky (Ashleigh LaThrop), Samantha (Jessica Rothe), Wilson Wilson (Desmin Borges) i Grant (Javon “Wanna” Walton) rasvjetljavaju značenja skrivena na stranicama “Utopije”, predviđajući prijetnje čovječanstvu. Shvaćaju da to nisu samo zavjere, nego vrlo stvarne opasnosti koje upravo oživljavaju u njihovom svijetu. Uvrnuta pustolovina donosi grupu licem u lice s poznatim središnjim likom stripa, Jessicom Hyde (Sasha Lane), koja im se pridružuje u njihovoj misiji spašavanja svijeta, dok čuvaju njezine vlastite tajne.

Ostale uloge tumače John Cusack kao dr. Kevin Christie, Rainn Wilson kao dr. Michael Stearns, Farrah Mackenzie kao Alice, Christopher Denham kao Arby i Cory Michael Smith kao Thomas Christie.

“Kako mogu napraviti ovo novim?” pitala se Flynn. “Veliki sam obožavatelj svih onih teorija zavjere koje su izašle nakon Watergatea. Kompletna [britanska Utopija] odigrala se vrlo uglađeno. Ja sam željela da se moja odigra grubo, prljavo, sirovo, stvarno – kao kad hodate po pločniku sa žvakačom gumom i osjećate smeće u uličici pored.”

Utopija na Amazon Prime stiže na jesen, točan datum još nije otkriven.

Utopia

Utopia

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics