Prvi trailer za akcijski SF Breach!

Saban Films je netom objavio prvi trailer i poster za akcijski SF film Breach koji je do sada bio poznat pod nazivom Anti-Life. Redatelj filma je John Suits (Breathing Room, 2nd Take, The Scribbler, Pandemic), a scenarij potpisuju Edward Drake (Animals) i Corey Large (Heist). Producenti su Danny Roth i Corey Large.

Bježeći od devastirajuće kuge na Zemlji, međuzvjezdana arka dolazi pod napad nove prijetnje, vanzemaljske sile koja mijenja oblik s namjerom da pobije sve što je ostalo od čovječanstva. Arka je na šestomjesečnom putovanju do novog matičnog svijeta iliti Nove Zemlje, ali preostali ljudi bit će sretni ako prežive sljedećih nekoliko dana… Da, radnja nije nešto originalna, te film barem na prvi pogled podsjeća na svojevrsni miks The Thinga, Aliena i Dooma. No zato su tu u glavnim ulogama Bruce Willis (Armageddon) i uvijek fantastični Thomas Jane (The Expanse) koji bi vanzemaljcima trebali naprašiti guzice…

Ostale uloge tumače Cody Kearsley (Riverdale, Daybreak), Rachel Nichols (Titans,The Man in the High Castle), Callan Mulvey, Kassandra Clementi i Timothy V. Murphy.

Breach u odabrana kina i na digitalne servise stiže 18. prosinca.

Breach

Check Also

Van Helsing: stiže nam novi film kojeg će režirati Julius Avery

U svakom slučaju 2020. je puna iznenađenja. I iako su ona uglavnom bila neugodna, stiže …

Uskoro na Netflix stiže SF serija Chosen

Netflix pojačava dansku produkciju i najavljuje novu originalnu žanrovsku seriju. Riječ je o SF seriji …

Web Statistics