Prvi trailer za akcijski SF Breach!

Saban Films je netom objavio prvi trailer i poster za akcijski SF film Breach koji je do sada bio poznat pod nazivom Anti-Life. Redatelj filma je John Suits (Breathing Room, 2nd Take, The Scribbler, Pandemic), a scenarij potpisuju Edward Drake (Animals) i Corey Large (Heist). Producenti su Danny Roth i Corey Large.

Bježeći od devastirajuće kuge na Zemlji, međuzvjezdana arka dolazi pod napad nove prijetnje, vanzemaljske sile koja mijenja oblik s namjerom da pobije sve što je ostalo od čovječanstva. Arka je na šestomjesečnom putovanju do novog matičnog svijeta iliti Nove Zemlje, ali preostali ljudi bit će sretni ako prežive sljedećih nekoliko dana… Da, radnja nije nešto originalna, te film barem na prvi pogled podsjeća na svojevrsni miks The Thinga, Aliena i Dooma. No zato su tu u glavnim ulogama Bruce Willis (Armageddon) i uvijek fantastični Thomas Jane (The Expanse) koji bi vanzemaljcima trebali naprašiti guzice…

Ostale uloge tumače Cody Kearsley (Riverdale, Daybreak), Rachel Nichols (Titans,The Man in the High Castle), Callan Mulvey, Kassandra Clementi i Timothy V. Murphy.

Breach u odabrana kina i na digitalne servise stiže 18. prosinca.

Breach

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics