Prvi trailer za akcijski SF Breach!

Saban Films je netom objavio prvi trailer i poster za akcijski SF film Breach koji je do sada bio poznat pod nazivom Anti-Life. Redatelj filma je John Suits (Breathing Room, 2nd Take, The Scribbler, Pandemic), a scenarij potpisuju Edward Drake (Animals) i Corey Large (Heist). Producenti su Danny Roth i Corey Large.

Bježeći od devastirajuće kuge na Zemlji, međuzvjezdana arka dolazi pod napad nove prijetnje, vanzemaljske sile koja mijenja oblik s namjerom da pobije sve što je ostalo od čovječanstva. Arka je na šestomjesečnom putovanju do novog matičnog svijeta iliti Nove Zemlje, ali preostali ljudi bit će sretni ako prežive sljedećih nekoliko dana… Da, radnja nije nešto originalna, te film barem na prvi pogled podsjeća na svojevrsni miks The Thinga, Aliena i Dooma. No zato su tu u glavnim ulogama Bruce Willis (Armageddon) i uvijek fantastični Thomas Jane (The Expanse) koji bi vanzemaljcima trebali naprašiti guzice…

Ostale uloge tumače Cody Kearsley (Riverdale, Daybreak), Rachel Nichols (Titans,The Man in the High Castle), Callan Mulvey, Kassandra Clementi i Timothy V. Murphy.

Breach u odabrana kina i na digitalne servise stiže 18. prosinca.

Breach

Check Also

Lansiran je prvi teaser trailer za Star Trek: Prodigy!

Prije godinu dana tijekom eventa San Diego Comic-Con@Home otkriven je naziv prve serije Zvjezdanih staza …

The Wheel of Time: Amazonova serija je dobila prvi poster!

Amazon Prime je danas u sklopu eventa Comic-Con@Home konačno objavio prvi službeni teaser poster za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics