Stranger Things: sletio je dugo očekivani trailer za 3. sezonu

Škola je završila, i bazen je otvoren – dobrodošli u ljeto 1985. u gradić Hawkins. Netflix je konačno dostavio prvi pravi službeni trailer za treću sezonu serije Stranger Things. Trailer koji otkriva pravo bogatstvo okusa, boja i emocija je popraćen također šarolikom galerijom fotografija pa se bacite na razgledavanje.

Dobra vijest je da je Hawkins dobio fantastični shopping centar, a loša da je gradić i dalje smješten na lokaciji interdimenzionalnog portala koji svako toliko pljucne nešto vrlo zlo… Novi trailer osim ponovnog upoznavanja s glavnim likovima, jasno daje do znanja da oni više nisu djeca. Također dobili smo i prvi pogled na kako se čini evoluiranog Demogorgona.

U trećoj sezoni ćemo opet gledati likove koje tumače Winona Ryder kao Joyce Byers, David Harbour kao šef policije Jim Hopper, Finn Wolfhard kao Mike Wheeler, Noah Schnapp kao Will Byers, Millie Bobby Brown kao Eleven, Caleb McLaughlin kao Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo kao Dustin Henderson, Cara Buono kao Karen Wheeler, Natalia Dyer kao Nancy Wheeler, Charlie Heaton kao Jonathan Byers, Joe Keery kao Steve Harrington, Dacre Montgomery kao Billy i Sadie Sink kao Max.

No kako je to i logično s novom sezonom nam stižu i novi likovi. Tu je gradonačelnik Larry Kline (Cary Elwes), koji je pomalo patetičan, klasični slatkorječivi političar vođen isključivo vlastitim interesima. Još jedan novi lik je Bruce (Jake Busey) – neuredan i moralno kompromitirani novinar, cinik koji nema problema javno iznositi svoje seksističke stavove. Zatim ćemo se upoznati i s Robin (Maya Thurman-Hawke) koja tumači alternativnu djevojku kojoj je iznimno dosadno na njezinom svakodnevnom poslu, pa se trudi pronaći neka uzbuđenja, što će se na kraju i dogoditi, samo što će dobiti puno više nego što se je ikada nadala. Heather (Francesca Reale) je popularni spasilac na bazenu koji će postati centar mračnog misterija. A imat ćemo prilike gledati nešto više i lik Erice (Priah Ferguson), Lucasove sestre, koja postaje značajni lik u radnji. Erica zapravo stiže s čitavom lepezom njezinih prijatelja, i naći će se u ludoj misiji spašavanja Hawkinsa od opasne nove prijetnje.

3. sezona serije Stranger Things na Netflix stiže 04. srpnja, popraćena vatrometom. Očekuje na osam epizoda za koje su naslovi otkriveni već ranije: Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case Of The Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite i The Battle of Starcourt.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Check Also

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

The Boogeyman: prvi trailer za Kingovu adaptaciju istoimene priče!

20th Century Studios i 21 Laps objavili su prvi trailer i poster za The Boogeyman, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics