Prvi trailer za 2. sezonu Netflixove serije Altered Carbon

“Ovo je priča o duhu. Tehnologija je pobijedila smrt.”

Netflix je konačno objavio teaser trailer za drugu sezonu kiberpunk serije Altered Carbon, u kojoj će ovaj puta glavnu ulogu tumačiti Anthony Mackie, najpoznatiji po ulozi Falcona iz Marvelovog kinematografskog svemira. S obzirom da druga sezona stiže već 27. veljače, prvi teaser trailer stiže u zadnji čas, a očekujemo da ćemo uskoro dobiti i puni trailer prije nego svih osam epizoda stigne na Netflix. Zanimljivo je kako se prva sezona sastojala od deset epizoda, dok je za drugu još u srpnju predprošle godine naručeno njih osam.

Mackie je zamjenio Joela Kinnamana koji je glavnog lika serije tumačio u prvoj sezoni. Također je došlo do izmjene i iza kamere, te se dosadašnjoj showrunnerici, scenaristici i izvršnoj producentici Laeti Kalogridis pridružila još jedna showrunnerica – Alison Schapker (Lost, Fringe, Almost Human) koja je također ujedno i izvršni producent. David Ellison, Dana Goldberg i Marcy Ross produciraju seriju za Skydance Television, a James Middleton (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) je također jedan od izvršnih producenta.

U novim ulogama osim već spomenutog glavnog lika ćemo gledati i Lelu Loren (Power) kao Danicu Harlan, Simone Missick (Luke Cage) kao Trepp; Dinu Shihabi (Tom Clancy’s Jack Ryan) kao Dig 301, Torbena Liebrechta (Operation Finale) kao pukovnika Ivana Carreru i Jamesa Saitoa (The Terror) kao Tanasedu Hidekija. Od starih poznatih likova, ponovo ćemo gledati Renée Elise Goldsberry (One Life to Live) kao Quellcrist Falconer, Chrisa Connera (American Crime Story) kao Edgara Poea, ali i Willa Yuna Leeja kao originalnog Takeshija Kovacsa (što ukazujue da će serija nastaviti pratiti radnju trilogije Richarda K. Morgana, odnosno drugi roman: Broken Angels – čiji naslov nosi i zadnja epizoda druge sezone).

Druga sezona se nastavlja 30 godina nakon događaja prve. Progonjen svojom prošlošću, Takeshi sada istražuje novi brutalni zločin koji je na njegovo iznenađenje isprepleten s njegovom potragom za Quell. Uz pomoć Poea, Kovacs mora pronaći nove saveznike da bi nadmudrio svoje neprijatelje i saznao istinu: Tko je Quellcrist Falconer?

Altered Carbon

Altered Carbon

Altered Carbon

Altered Carbon

Altered Carbon

Altered Carbon

Altered Carbon

Altered Carbon

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics