Wellington Paranormal: prvi trailer za spin-off seriju filma What We Do in the Shadows

Ako ste fan horor komedije Kad padne mrak (What We Do in the Shadows) onda će vas obradovati netom objavljeni trailer za spin-off seriju tog filma koja nosi naslov Wellington Paranormal. Jemaine Clement i Taika Waititi koji su bili režiseri, scenaristi i zvijezde filma iz 2014. godine su ujedno tvorci, režiseri i scenaristi serije. Također se očekuje se da će u nekoj mjeri i reprizirati svoje uloge kao Vladislav i Viago.

Wellington Paranormal će biti fokusirana na detektive Mikea Minoguea i Karen O’Learyja koje su gledatelji imali prilike upoznati u originalnom filmu What We Do In The Shadows. Dvojac na ulicama glavnog grada Novog Zelanda istražuju različite paranormalne i nadnaravne fenomene uključujući duhove, vukodlake i demonska zaposjedanja.

Wellington Paranormal na TVNZ (Television New Zealand) stiže već 11. srpnja.

Originalni film prati život tri vampira cimera koji pokušavaju prevladati niz životne prepreka kao što je, primjerice, žeđ za ljudskom krvi. Istovremeno se bore s najobičnijim zahtjevima suvremenog života poput obavljanja kućanskih poslova, noćnim izlascima, plaćanjem stanarine te riješavanjem međusobnih sukoba. Waititi i Clement su najavili i nastavak filma What We Do In The Shadows koji će se zvati “We’re Wolves“, a koji će se baviti suparničkom frakcijom vukodlaka.

No prije nastavka filma očekuje nas i FX-ova serija What We Do in the Shadows. Clement i Waititi će imati ulogu izvršnih producenata, dok će Clement obnašati i funkciju scenarista, a Waititi će na sebe preuzeti i režiju. 10 epizoda prve sezone se očekuje na malim ekranima negdje u proljeće 2019. godine. Glavne uloge tumačit će Kayvan Novak (Early Man), Matt Berry (The IT Crowd), Natasia Demetriou (Year Friends) i Harvey Guillen (The Magicians).

Wellington Paranormal

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics