Prvi trailer serije “Preacher” odmah nas baca u vrtlog nasilja i izopačenosti

 

2112015_preacher_feat

O adaptaciji kultnog stripa “Preacher” priča se godinama, kao i to da ni jedna adaptacija zapravo ne bi bila dostojna kreacije Gartha Ennisa i Stevea Dillona. No polako ulazimo u doba kad format serija može istovremeno nuditi dovoljno prostora za kvalitetan razvoj priče kao i dovoljno jaku produkciju da konačan rezultat izgleda dovoljno dobro, pa stoga i sama ideja adaptiranja s vremenom postaje sve smislenija.

Serija je pronašla svoje mjesto na AMC-u, televizijskoj kući koja sve više ide u smjeru najkvalitetnijeg mjesta za horor serije na televiziji, a njezini kreatori su Evan Goldberg, Seth Rogen i Sam Catlin. Malo je neobično to što je riječ o ljudima koji inače stoje iza humorističnih uloga u filmovima, ali sve je to nekako nebitno nakon pogledanog trailera koji izgleda apsolutno odlično i, mada definitivno crno humorno, nimalo djetinjasto.

Trailer nam najavljuje ekstremno mračan, brutalan i ogavan materijal koji ne izgleda kao da će imalo komprimirati boleštinu na koju smo naučeni iz stripa. A još kada u cijelu smjesu genijalnosti ubacimo i izvrsnog Dominica Coopera (Captain America: The First Avenger) koji je naizgled savršen za ulogu Preachera, te Joea Gilguna (Misfits) koji će bez sumnje biti fantastičan Cassidy i samim time gotovo sigurno onaj lik kojega fanovi najviše vole, tada cijela priča nekako postaje još i uzbudljivija.

Teško je u ovom trenutku tražiti prave riječi jer trenutno su nam jedine opcije: ponovno pogledati trailer, ponovno pročitati strip i bolno čekati početak serija koja počinje izlaziti sredinom 2016. godine. Treća opcija je svakako neizbježna, ali prve dvije vam zato iskreno preporučamo.

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics