Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge je dobio prvi trailer!

Igrani film The Mortal Kombat neće stići prije siječnja 2021. godine, no animirani film Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge stiže već na proljeće. Što vas točno očekuje s animiranim filmom možete provjeriti u netom objavljenom prvom traileru. Trailer je malo rasvjetlio i radnju filma, te se čini da inspiraciju vuče iz igre Mortal Kombat iz 2011. koja je samo nešto malo drugačije razmjestila elemente prve tri igre iz ranih devedesetih. Domaćin i organizator turnira je Shang Tsung. Kao i u originalnoj video igri likovi će se morati suočiti s Goroom prije samog Shanga Tsunga. Van toga zna se i da će u nekom trenutku doći do bitke između Scorpiona i Sub-Zera, koji su među najpopularnijim likovima franšize. Sve u svemu, čini se da će animirani film zadovoljiti fanove ove brutalne franšize.

Glasove su likovima posudili Joel McHale kao Johnny Cage, Jennifer Carpenter kao Sonya Blade, Jordan Rodrigues kao Lui Kang, Patrick Seitz kao Scorpion & Hanzo Hasashi, Steve Blum kao Sub-Zero, Artt Butler kao Shang Tsung, Darin De Paul kao Quan Chi, Robin Atkin Downes kao Kano, David B. Mitchell kao Raiden, Ike Amadi kao Jax Briggs, Kevin Michael Richardson kao Goro, Grey Griffin kao Kitana & Satoshi Hasashi i Fred Tatasciore kao Demon Torturer.

Redatelj je Ethan Spaulding (Batman: Assault of Arkham), a scenarij potpisuje Jeremy Adams (Teen Titans Go! Vs. Teen Titans). Sutvorac igre Mortal Kombat, Ed Boon (NetherRealm Studios) je kreativni savjetnik.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge stiže na proljeće 2020. na Blu-ray, DVD i digitalne platforme.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Check Also

Ako ste za malo relaksirajuće RoboCop komedije tu je britanska serija Code 404

Ono na što cilja Code 404, pomalo tupasta britanska policijska serija je akcijski humor osamdesetih, …

Prvi trailer za neobičnu Marvelovu seriju WandaVision

Disney+ je objavio prvi trailer i poster za WandaVision, prvu u nizu novih serija koje …

Web Statistics