Prvi trailer i poster za Thor: Love and Thunder!

Marvel je konačno objavio prvi trailer i poster za Thor: Love and Thunder. Do filma nas dijeli manje od dva mjeseca a tek sad smo dobili prvi pogled na njega. Trailer je sve ono što smo i očekivali od njega: šaren do boli, otkačen, humorističan, pun poznatih lica i kao šlag na kraju dobili smo prvi (iako kratak) pogled na Jane Foster odnosno Lady Thor koja poziva sada obnovljeni Mjolnir. Redatelj filma je Taika Waititi (Jojo Rabbit), po scenariju kojeg je napisao zajedno s Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great).

Thor se nalazi na putovanju različitom od bilo čega s čim se ikada suočio – potrazi za unutarnjim mirom. Ali njegovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher, koji želi izbrisati bogove iz postojanja. Kako bi se uspješno pobrinuo za tu prijetnju Thor traži pomoć kralja Valkire, Korga i bivše djevojke Jane Foster koja – na Thorovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje Mjolnirom, kao Moćni Thor. Zajedno se upuštaju u mučnu kozmičku avanturu kako bi otkrili misterij iza osvete Gorra the God Butchera i zaustavili ga prije nego što bude prekasno.

U filmu ćemo uz Chrisa Hemswortha kao Thora, Natalie Portman kao Lady Thor i Christiana Balea kao Gorra gledati i Jaime Alexander kao Sif, Jeffa Goldbluma kao Grandmastera, Waititija kao Korga, Chrisa Pratta kao Petera Quilla, Karen Gillan kao Nebulu, Davea Bautistu kao Draxa, Pom Klementieff kao Mantis, Seana Gunna kao Kraglina i Vina Diesela kao Groota. Također u filmu ćemo vidjeti i Russela Crowea u ulozi Zeusa (ako niste previše treptali za vrijeme trailera već ste ga vidjeli, iako samo s leđa i to na vrlo kratko).

Thor: Love and Thunder u kina stiže već 08. lipnja.

Thor: Love and Thunder

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics